Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Η πριγκίπισσα Diana ζει!

Η πριγκίπισσα Diana ζει!

Η Naomi Watss μεταμορφώνεται σε Lady D. κι εμείς μένουμε με το στόμα ανοιχτό!

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε τη διάσημη Αυστραλή ηθοποιό Naomi Watts ως πριγκίπισσα Diana; Κι όμως, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Watts στα γυρίσματα της νέας της ταινίας η οποία πραγματεύεται τα 2 τελευταία χρόνια της ζωής της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, και πραγματικά η ομοιότητα είναι σοκαριστική. Με το γνωστό στιλιζαρισμένο χτένισμα της Lady D, και ντυμένη με τα χαρακτηριστικά της ταγέρ, δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η πριγκίπισσα ξαναζεί μέσω της διάσημης ηθοποιού!
Το φιλμ λοιπόν, επικεντρώνεται στη σχέση της Diana με τον καρδιοχειρουργό Dr Hasnat Khan αλλά και με τον πολυεκατομμυριούχο Dodi Fayed με τον οποίο ήταν μαζί στο μοιραίο αμάξι το 1997 στο Παρίσι.
Η υποψήφια για Oscar ηθοποιός, παραδέχτηκε σε συνέντευξή της ότι όταν κλήθηκε να αναλάβει τον ρόλο πανικοβλήθηκε! Συγκεκριμένα είπε: «Είναι κομμάτι της ιστορίας μας. Ήταν μία καταπληκτική γυναίκα με πολύ τραγικό τέλος. Το σενάριο είναι αρκετά τρομακτικό και αρχικά ήθελα να αρνηθώ αλλά τελικά δεν μπόρεσα».
Για τις ανάγκες του ρόλου μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός μετακόμισε για ένα διάστημα στο Λονδίνο όπου και επισκέφθηκε τα αγαπημένη μέρη της πριγκίπισσας. Ο συμπρωταγωνιστής της Watts, ο οποίος υποδύεται τον Dr Hasnat Khan, Naveen Andrews δήλωσε πρόσφατα: « Δεν μπορώ να φανταστώ καμία άλλη να υποδύεται το συγκεκριμένο ρόλο. Για μένα το παν είναι το σενάριο. Στην προκειμένη έχουμε ένα καταπληκτικό σενάριο και μία υπέροχη πρωταγωνίστρια».
Από την πλευρά του ο Γερμανός σκηνοθέτης της ταινίας, Oliver Hirschbiegel λέει με τη σειρά του: « Η Naomi είναι μία καταπληκτική ηθοποιός και μπόρεσε να αφουγκραστεί τη ζεστασιά και την ανθρωπιά της μεγαλύτερης ίσως γυναίκας-προτύπου που υπήρξε ποτέ».











Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: