Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Τι κοινό έχουν η νέα Chanel τσάντα και η γάτα του Karl Lagerfeld;



Η διάσημη γάτα του Karl Lagerfeld, Choupette, εμπνέει τον εκκεντρικό σχεδιαστή για τη νέα Chanel τσάντα


Δεν είναι λίγες οι φορές που τσάντες διάσημων οίκων “βαφτίζονται” με ονόματα αντίστοιχα διάσημων σταρ.

Τις τελευταίες μέρες φήμες θέλουν μια άλλη διάσημη μούσα να έχει χαρίσει το όνομά της στην καινούργια τσάντα του οίκου Chanel. Ο λόγος για την – μικρή σε μέγεθος, αλλά μεγάλη σε φήμη – άσπρη, σιαμαία γάτα του Karl Lagerfeld, που ακούει στο όνομα Choupette.

Λίγες μέρες νωρίτερα η δημοσιογράφος των New York Times, Cathy Horyn, έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter: “Μόλις είδα την Choupette τσάντα στο ατελιέ του οίκου Chanel. Πλεκτή και μαλακή. Πήρε το όνομά της από τη γάτα του Karl”.

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την πληροφορία. Οι φήμες όμως φούντωσαν ακόμα περισσότερο, όταν το μήνυμα της Horyn έγινε retweet από τον λογαριασμό της Choupette που έχει δημιουργηθεί στο Twitter (@ChoupetteDiary) και τον οποίο φροντίζουν να ενημερώνουν καθημερινά οι δύο υπηρέτριές της.Ο λογαριασμός της έχει ήδη πάνω από 2.000 followers, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθούν καθημερινά τις δραστηριότητες της – 9 μηνών – Choupette. Η διάσημη γατούλα φαίνεται ότι έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον ιδιοκτήτη της, καθώς δε φοβάται να δημοσιεύσει ό,τι έχει στο μυαλό της. Πρόσφατα, μάλιστα, έγραψε στο Twitter: “Ο οίκος YSL αλλάζει το όνομά του σε Saint Laurent Paris. Είναι τόσο απερίγραπτο (και χαζό), όσο το να έχεις για κατοικίδιο έναν σκύλο.”.




Πηγή:miss bloom.gr



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: