Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Νόμος και τάξη



Με τη Ζέτα, πλέον, μπαίνει νόμος και τάξη…




Εδώ, έρχεται και η πρώτη ένσταση από αυτούς που δεν είχαν ποτέ τη Ζέτα Μακρυπούλια στη Business Class των φαντασιώσεών τους, επειδή τους δεν φαινόταν και πολύ σέξι, τους έβγαζε ένα πιο σεμνό, έως αδιάφορο και σεξουαλικά αδιάφορο πρόσωπο, αλλά όλοι αυτοί, είναι από τους ανθρώπους που κρίνουν ένα βιβλίο μόνο από το εξώφυλλο, ένα ωραίο κείμενο μόνο από τον τίτλο. Στην περίπτωση της Μακρυπούλια η εύκολη κρίση γινόταν παλιότερα από τα low sexy εξώφυλλα σε γυναικεία κυρίως περιοδικά ή εσχάτως με τα συνεχή πρωτοσέλιδα στα εβδομαδιαία περιοδικά λόγω της σχέσης της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.
 
Όμως δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε κουτσομπολιό, αλλά για να αποδώσουμε δικαιοσύνη και να παραδεχθούμε άπαντες οι άντρες, ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια γυναίκα, που δεν συναντάς εύκολα στην Ελλάδα του Μνημονίου. Μοιάζει με το μοναδικό πρόσωπο που θα μπορούσε να παίξει σε μια καμπάνια του ΕΟΤ και να καταφέρει, να γυρίσουν οι τουρίστες στον τόπο μας (και τους για αρκετά χρόνια).
 
Η Ζέτα, στα 34 της πλέον, δεν γδύθηκε ποτέ. Όμως, σε ένα χώρο media, όπου το να γδυθείς ήταν μια εποχή πιο εύκολο από το να μιλήσεις, η Μακρυπούλια έγινε σαν κάτι δισκοπότηρο, με την έννοια ότι όλα τα αντρικά περιοδικά θα έμεναν 11 μήνες μακριά από τα περίπτερα, για να κάτσουν ένα μήνα κρεμασμένα με εκείνη όσο πιο γυμνή γίνεται. Ναι, μετά από αυτήν την εξωφυλλική κατάκτηση, τα περιοδικά θα μπορούσαν να κρεμάσουν τα παπούτσια τους.
 
Και αυτή η πρεμούρα για τη Μακρυπούλια, δεν έχει να κάνει τόσο με τις σωματικές αναλογίες της (οι οποίες, βέβαια, μετά το χωρισμό της με τον Ρέμο έγιναν σχεδόν ιδανικές και juicy με το σωστό τρόπο), όσο με τη σεξουαλικότητα που φαίνεται να κρύβει τεχνηέντως όλα αυτά τα χρόνια, πίσω από ένα πιο cute πρόσωπο και με ένα αφοπλιστικό χαμόγελο που δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια για να διαφωνήσεις.
 
Επί της ουσίας και χωρίς να λέμε πολλά και να δείχνουμε λίγα, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα περάσει στην αιωνιότητα ως η “καλύτερη παρουσιάστρια” (παρότι δεν ήταν καθόλου κακή στο Dancing), ούτε ως η “η καλύτερη ηθοποιός” (αν και στο Παρά Πέντε ή τις θεατρικές εμφανίσεις της, έχει παρουσιάσει καλές ερμηνείες σε κωμωδίες), αλλά εδώ στο ΟΝΕΜΑΝ, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να της δώσουμε μια θέση στην αιωνιότητα του Hall of Femme, με τη σημείωση ότι είναι μία γυναίκα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ το πρόσωπό της…




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: