Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Δροσιστικά τσάγια αντί για τονωτικές λοσιόν; Έχουμε τις συνταγές για κάθε τύπο επιδερμίδας!


Αν όταν σκέφτεσαι τονωτικές λοσιόν προσώπου, το πρώτο πράγμα που σου κάνει συνειρμό είναι ένα ακόμη έξοδο στο budget των αγορών σου, μην ανησυχείς! Σκέφτηκες ποτέ αντί για λοσιόν μετά τον καθαρισμό σου να χρησιμοποιείς τσάι; Όχι; Ακολούθησε τις παρακάτω συνταγές και κάνε δώρο στον εαυτό σου την πιο λαμπερή σου επιδερμίδα!


-Εάν έχεις δέρμα με επιπλέον εκκρίσεις θα χρειαστείς: 1 κ. γλυκού δυόσμο ή μέντα, 1 κ. γλυκού ξύσμα λεμονιού, 1 κ. γλυκού λεβάντα και το χυμό ενός λεμονιού.
Βράσε 2 φλιτζάνια τσαγιού νερό και απέσυρε. Στη συνέχεια ρίξε τα βότανα, το ξύσμα και το χυμό και άφησε για 10' περίπου.
Σουρωσέ το και τρίψε απαλά το πρόσωπο και τον λαιμό σου με κυκλικές κινήσεις μετά απο έναν καλό καθαρισμό ή κατά την διάρκεια της ημέρας εάν δεν φοράς μακιγιάζ.
Διατήρησε το μίγμα στο ψυγείο, καλά κλεισμένο, για μία εβδομάδα.

-Εάν έχεις άγριο δέρμα με φαγούρα θα χρειαστείς: 1 κ. γλυκού μάραθο, 1 κ. γλυκού γλυκάνισο και 1 κ. γλυκού χαμομήλι.
Βράσε 2 φλιτζάνια τσαγιού νερό και απέσυρε. Ρίξε για 10' περίπου τα βότανα και σούρωσε.
Χρησιμοποίησέ το με κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο και λαιμό κι έπειτα διατήρησε το μίγμα στο ψυγείο.

-Εάν έχεις ξηρό δέρμα, θα χρειαστείς: 1 κ. γλυκού χαμομήλι, 1 κ. γλυκού βρώμη, 1/2 κ. γλυκού μέλι και 10 φρέσκα ροδοπέταλα.
Γι'αυτή την λοσιόν βράζεις 3 φλιτζάνια νερό, το αποσύρεις απο τη φωτιά και ρίχνεις όλα τα υλικά. Διατηρείται μέσα στο ψυγείο, σε αποστειρωμένο μπουκάλι για όλο το βράδυ.
Χρησιμοποιείται με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Τέλος, μην ξεχάσω...Αν δεν έχεις λοσιόν και βιάζεσαι να φτιάξεις μία στην κουζίνα σου, κόψε ρόγες σταφυλιού και τρίψε το πρόσωπό σου καλά. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και μ'ένα αγγούρι και να δεις θεαματικά αποτελέσματα!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: