Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Η κόρη της Ντέμι Μουρ θύμα γυμνού σκανδάλου

Την Ταλούλα έχουν  περιλάβει  τώρα στο διαδύκτιο


Ύστερα από μια σειρά παρόμοιων περιστατικών, ήρθε η σειρά της Ταλούλα Γουίλις (Tallulah Willis) να δεν τον εαυτό της γυμνό στο διαδίκτυο.



Σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline έχουν διαρρεύσει στο ίντερνετ φωτογραφίες που δείχνουν τη 18χρονη κόρη της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) να ποζάρει προκλητικά καπνίζοντας γυμνόστηθη μπροστά στην κάμερα.

Αν όντως είναι η Ταλούλα στις φωτογραφίες –γιατί η ταυτοποίηση δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη- τότε το όνομα της νεαράς προστίθεται στη μακριά λίστα με τα ονόματα των διάσημων γυναικών που έπεσαν θύματα χάκερ.
Η Ταλούλα (δεξιά) με τον μπαμπά, Μπρους Γουίλις, και τις αδελφές της Σκάουτ και Ράμερ.
Η Ταλούλα (δεξιά) με τον μπαμπά, Μπρους Γουίλις, και τις αδελφές της Σκάουτ και Ράμερ.

Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera), Τζέσικα Άλμπα (Jessica Alba) και Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) είναι τρεις από τις πιο γνωστές υποθέσεις αντίστοιχων γυμνών σκανδάλων.

Κατά τα άλλα, και ενώ η 20χρονη αδελφή της Ταλούλα, Σκάουτ (Scout), συνελήφθη τον περασμένο μήνα για παράνομη κατανάλωση αλκοόλ, μαθαίνουμε τη βασική γραμμή της διαπαιδαγώγησης της μαμάς Ντέμι που δεν είναι άλλη από την ελευθερία. 

"Η μαμά μου μας έλεγε πάντα να αγαπάμε το σώμα μας, να αγαπάμε τον εαυτό μας, να τρέχουμε γυμνές. Ό,τι θέλαμε να κάνουμε μπορούσαμε να το κάνουμε", αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ταλούλα.






Πηγη

  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: