Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Συνεργασία Πίτμπουλ και Σακίρα!

Συνεργασία Πίτμπουλ και Σακίρα!

Το νέο single του παγκόσμιου superstar Πίτμπουλ (Pitbull), το Get It Started, στο οποίο συμμετέχει η Λατίνα star, Σακίρα (Shakira) είναι διαθέσιμο στο iTunes και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από σήμερα.

Το κομμάτι είναι η συνέχεια του “Back In Time”, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο singles, έχει σκαρφαλώσει στις υψηλότερες θέσεις των charts και είναι το τραγούδι της ταινίας Men In Black 3.

Το “Get It Started είναι το πρώτο single από το πολύ αναμενόμενο νέο studio album του Πίτμπουλ “Global Warming”, το οποίο θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο. Θα είναι το επόμενο από το πολύ επιτυχημένο album “Planet Pit” του 2011, το οποίο πούλησε πάνω από 1,3 εκατομμύρια και 18 εκατομμύρια singles παγκοσμίως.

Ο superstar θα συνεχίσει το party αυτό το καλοκαίρι καθώς η παγκόσμια περιοδεία του "Planet Pit" ξεκινάει στην Αμερική αυτό τον μήνα.

Έχει ήδη εμφανιστεί στο Μεξικό, τον Καναδά και την Ευρώπη και στις 26 Ιουλίου θα βρεθεί στο Chapter One Pavilion του Σικάγο μέχρι και τις 12 Αυγούστου που θα βρεθεί στο Bill Graham Civic Center του Σαν Φρανσίσκο, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα μεταφέρει το πάρτυ και σε Ιαπωνία και Αυστραλία.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: