Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Σ. Φειδά: Τα μυστικά για την εντυπωσιακή της εμφάνιση στις παραλίες της Μυκόνου!



Η Σίσσυ Φειδά έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις πρόσφατες εμφανίσεις της στις παραλίες της Μυκόνου. Σικ αλλά ταυτόχρονα σέξι έκανε τις ανδρικές καρδιές να χτυπήσουν πιο δυνατά και κάποιες γυναίκες να σκάσουν από την ζήλεια τους. Βέβαια, εκείνη έχει μάτια μόνο για τον αγαπημένο της αλλά η παρουσίαση της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη...


Η όμορφη interior designer και παρουσιάστρια διαθέτει άψογη σιλουέτα και φαίνεται πως αυτό δεν είναι τυχαίο! Παρόλο που δεν είναι από τις γυναίκες που εμμονή με την γραμμή τους ή την διατροφή τους έχει κι εκείνη τα δικά της μυστικά και τα μοιράζεται με το περιοδικό ΟΚ!

/

«Προσπαθώ να μην κάνω υπερβολές, αλλά φροντίζω στο πιάτο μου να υπάρχουν τροφές απ’ όλες τις ομάδες. Θα φάω δηλαδή και κρέας και ψάρι και ζυμαρικά και λαχανικά και φρούτα. Και ας μη μου αρέσουν όλα το ίδιο», εξηγεί η Σίσσυ.

Αδυναμία της είναι τα ζυμαρικά, οι πατάτες και γενικά τα μαγειρευτά. Λατρεύει το σπιτικό φαγητό και δεν χάνει την ευκαιρία να μαγειρεύει η ίδια. 

/

Ασφαλώς την καλή διατροφή την συνδυάζει και με γυμναστική. «Κατά περιόδους είμαι πολύ επιμελής με το πρόγραμμά μου. Άλλες φορές, πάλι, όπως το καλοκαίρι, το αφήνω λίγο πίσω», δηλώνει στο περιοδικό.

«Επειδή είμαι αρκετά τεμπέλα και αν ξεκινήσω γυμναστήριο είναι βέβαιο ότι θα βαρεθώ πολύ γρήγορα, προτιμώ το personal training”, αναφέρει για το τι είδους άσκηση προτιμά.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: