Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΑΝΤΙΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΑΝΤΙΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ

Έχεις εντρυφήσει με τις ώρες και έχεις ξοδέψει ατελείωτο χρόνο πάνω από Ίντερνετ, βιβλία και σεντούκια της γιαγιάς Καλλιόπης με ένα και μοναδικό σκοπό: να βρεις τα μαντζούνια, τα βότανα ή έστω τα φαγητά αυτά που όχι μόνο θα αποδειχτούν αφροδισιακά και θα κάνουν τη σεξουαλική σου ζωή έναν ευτυχισμένο περίπτατο αλλά και το αγόρι σου τούρμπο, με άγριες διαθέσεις ξανά και ξανά.
Γνώριμη περίπτωση, τι λες κι εσύ;
Τι γίνεται ωστόσο με την ακριβώς αντίθετη περίπτωση; Όταν δηλαδή το αγόρι εκείνο, που λέει και το τραγούδι, όχι μόνο αποδεικνύεται βίσωνας στο κρεβάτι, αλλά και είναι κυριολεκτικά ασταμάτητος; Η όρεξή του για σεξ είναι συνεχής, δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί και εσύ αναγκάζεσαι να βρίσκεις δικαιολογίες για να του ξεφύγεις.

Γιατί καλό το άθλημα, αλλά να προστατεύσουμε και λίγο τους εαυτούς μας από κράμπες, λουμπάγκα, πόνους στη μέση και λοιπά κακά.

Δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε δικαιολογίες και ψευτιές, ούτε να προσποιείσαι ότι έχεις πονοκέφαλο κάθε δεύτερη μέρα ή περίοδο 4 φορές το μήνα (‘Άσε, έχει καταστραφεί ο κύκλος μου, μήπως πρέπει να επισκεφθώ γιατρό;») Όοοοοχι. Το marymary.gr σου έχει και πάλι τη λύση, για να περιορίσεις λίγο το αχόρταγο και υπέρ του δέοντος horny αγόρι σου και να κάνεις τις ορμές του να περιοριστούν και μάλιστα με τον πιο φυσικό τρόπο.

Ξετρύπωσα και σου παρουσιάζω τα πιο δραστικά αντιαφροδισιακά βότανα, μέσα από τη φύση, όχι αστεία, που μπορείς να προμηθευτείς και να τα χρησιμοποιήσεις διαλύοντας τα στον καφέ του (η μετατροπή σου σε μαύρη χήρα προχωρά επιτυχώς, χεχεχε) ή στο φαγητό του ή ακόμη καλύτερα χρησιμοποιώντας τα εσύ η ίδια επάνω σου. Και θα είσαι σίγουρη ότι θα περάσετε μία πολύ ήρεμη νύχτα, στην καλύτερη χουχουλιάζοντας στονκαναπέ και στη χειρότερη πέφτοντας για ύπνο από τις δέκα. Και με τη μέση σου στη θέση της:


01 1334 mx
Έλαιο καμφοράς. Μπορεί να σου ακούγεται αηδιαστικό, αλλά είναι εντελώς ακίνδυνο (ε, δεν θα σε βάλω να τον ξεκάνεις κιόλας) και μπορείς είτε να βάλεις μία σταγονίτσα στο ποτό του είτε να τη βάλεις επάνω στο λαιμό σου! Σε διαβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται να σε ακουμπήσει για κανένα λόγο..

02 1334 mx
Έλαιο μαντζουράνας. «Μάνα μου, μαντζουράνα μου» πάντως σίγουρα δεν θα πεις μετά τη χρήση του. Εργαστηριακοί έλεγχοι σε ποντίκια έδειξαν ότι η libido των ποντικών μειώθηκε έως και στο μισό μετά τη χορήγηση της μαντζουράνας. Ε, κάνε και τον καλό σου πειραματόζωο μια φορά, είναι για το καλό σου!

03 1334 mx
Μούρα λυγαριάς. Δεν είναι ανάγκη να του τα ταΐσεις με το ζόρι! Ένα γουδοχέρι χρειάζεται για την πολτοποίησή τους και το βράδυ στο δείπνο θα κάνει την εμφάνισή της μία σαλατούλα με την εν λόγω γευστικότατη μωβ σως από πάνω, που έφτιαξες με τα χεράκια σου μόνο για αυτόν. Και αν μπορεί ας μην τη φάει… Λουκρητία Βοργία, διαπρέπεις πάλι!

04 1334 mx
Λυκίσκος. Με μικρές δόσεις σε τρεις συνολικά μπίρες ή ποτήρια τσαγιού, υπολογίζεται ότι μειώνει την παραγωγή ανδρογόνων κατά τα ¾ (άτιμη, τον ξέκανες) για λίγες ημέρες. Αποτελέσματα εγγυημένα! Χρησιμοποιείται ήδη από τον 19ο αιώνα, παρακαλώ, ιδίως μεταξύ μοναχών σε μοναστήρια για προφανέστατους λόγους…

05 1334 mx
Μούρα φοίνικα. Τα οποία μπορεί να ενδημούν στη δυτική Ινδία, αλλά αρκεί μία μικρή βολτούλα στα μαγαζιά με τα μπαχάρια της Ευρυπίδου για να γυρίσεις πίσω με δόσεις ικανές για την υπόλοιπη σεξουαλικά ενεργή ζωή σου. Το κρίμα, βέβαια, στο λαιμό σου, εγώ ευθύνη ουδεμία έχω. Πάντως, το να μπορείς να ρυθμίζεις τις ορέξεις του από τη μία σου κάνει και λίγο Σάντρα Δράκου στη Λάμψη και από την άλλη σε αφήνει με το κεφάλι σου ήσυχο. Ε, λίγο το έχεις; Στην αγορά γρήγορα!



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: