Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Τι σε περιμένει με την Πανσέληνο του Ιουλίου;

Τι σε περιμένει με την Πανσέληνο του Ιουλίου;

Άλλο ένα αστρολογικό φαινόμενο μέσα στη ντάλα του καλοκαιριού έρχεται να σου ταράξει τα νερά… Η Πανσέληνος λοιπόν στις 3 του μήνα στον Αιγόκερω αφορά κυρίως τα ζώδια του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου και απαιτεί την προσοχή σε θέματα ασφάλειας και οικονομίας.


Αλλαγές σε σχέσεις και στην πορεία πλεύσης σου είναι μέσα στο πρόγραμμα της Πανσελήνου και εσύ δεν έχεις παρά αν διαβάσεις παρακάτω για να μάθεις πώς σε επηρεάζει προσωπικά!
Κριός: τώρα ενεργοποιείται το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς στην καριέρα και τη σχέση με τους προϊστάμενους. Προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι από ότι γίνεται στη δουλειά γιατί πολύ γρήγορα θα περάσει και αυτό!
Ταύρος: δυσκολίες στην επικοινωνία αλλά και στα ταξίδια είναι τα περίεργα που φέρνει μαζί της αυτή η Πανσέληνος και εσύ αυτό που έχει σαν κάνεις είναι έστω να προσπαθήσεις να είσαι όσο γίνεται πιο ευέλικτη απέναντι σε εκείνους που δεν συμφωνούν μαζί σου και να μην επιμένεις να περάσει το δικό σου. Αν ταξιδέψεις στο εξωτερικό πρόσεξε τα πράγματα σου και όλα θα πάνε καλά!
Δίδυμοι: κάποια ανησυχία επικρατεί στα οικονομικά σου και ενδέχεται να έχεις κάποια έκτακτα έξοδα ενώ μην απορήσεις αν δεις και μια μικρή έστω μείωση στα έσοδα σου ειδικά αν είσαι γεννημένη στις αρχές Ιουνίου.
Καρκίνος: η πανσέληνος αυτή φέρνει μια αναστάτωση στα αισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά σου. Εδώ θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου με νύχια και με δόντια ενώ το τελευταίο τέταρτο στις 11 του μήνα θα αυξήσει τις καταναλωτικές σου τάσεις!
Λέων: ραγδαίες εξελίξεις στις κοινωνικές συναναστροφές σου και τις καθημερινές σου ασχολίες είναι αυτά που φέρνει μαζί της η Πανσέληνος του Ιουλίου για σένα. Έτσι πληθαίνουν τα ενδιαφέροντα αλλά και οι υποχρεώσεις σου ενώ το τελευταίο τέταρτο στις 11 σε υποχρεώνει να ρυθμίσεις εκκρεμότητες.
Παρθένος: τώρα είναι η ώρα να υπερασπιστείς τα συμφέροντα σου αλλά και τις αλλαγές στην καθημερινότητα σου! Το τελευταίο τέταρτο είναι κάπως κουραστικό αλλά και καταναλωτικό και εσύ δεν έχεις παρά αν φροντίσεις τις άμυνες σου!
Ζυγός: δύσκολες καταστάσεις στο σπίτι που μπορεί να σημαίνει προβλήματα με συγγενείς ή προβλήματα με τις απαιτήσεις που έχουν κάποιοι συγγενείς από εσένα θα σε …ταράξουν λιγάκι και καλά θα κάνεις να έχεις τον νου σου και να περάσει όσο γίνεται αναίμακτα αυτό το διάστημα.
Σκορπιός: πρόσεχε την συμπεριφορά σου ανάμεσα σε αδέρφια και ξαδέρφια γιατί αυτή η περίοδος φέρνει λιγάκι ενοχλητικά νέα αλλά όχι πολύ επιβαρυντικά για σένα. Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα στις μετακινήσεις και στις κουβέντες σου αυτό το διάστημα στα κοντινά σου πρόσωπα και όλα θα πάνε μια χαρά.
Τοξότης: η Πανσέληνος αυτή στον Αιγόκερω επιβαρύνει την κατάσταση στα οικονομικά σου και αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προσέξεις ζημιές και λάθη και να αναβάλεις σημαντικές κινήσεις για μετά τις 4 του μήνα!
Αιγόκερως: η Πανσέληνος αυτή θα σηματοδοτήσει άλλους ρυθμούς και κανόνες και ίσως το τέλος μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας που έχει εξαντλήσει τα όρια της. Πρόσεξε και την υγεία σου τις μέρες πριν και μετά την Πανσέληνο και όλα θα πάνε τέλεια!
Υδροχόος: ένα αρκετά απαιτητικό κλίμα στη δουλειά σου είναι αυτό που έχεις να περιμένεις τώρα και πλέον αυτό το διάστημα ίσως σημαίνει για σένα ότι ένας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ανοίγει για τα επαγγελματικά σου. Ότι και να κάνεις απλά κινήσου προσεκτικά και μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις.
Ιχθείς: τώρα ίσως δεις τα σχέδια σου να ακολουθούν τροχιά ζικ-ζακ και ίσως τα αισθηματικά και τα θέματα της φιλίας σε απασχολήσουν όσο τίποτα. Δώσε προσοχή στις αρχές του μήνα σε αυτά τα θέματα και όλα θα πάνε σούπερ.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: