Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Η κατάρα της κυτταρίτιδας και πώς θα την σπάσεις – Υπάρχει μαγικό φίλτρο



Κάθε καλοκαίρι τα ίδια. Η κυτταρίτιδα και πώς θα την εξαφανίσεις. Ασκήσεις για την κυτταρίτιδα. Διατροφή για την κυτταρίτιδα. Αναπνοές για την κυτταρίτιδα. Αμάν πια. ΠαλιοΚατάρα! Get a Life.

Το άγχος ξεκινά από την άνοιξη. Πώς θα βγω στην παραλία... Πώς θα βάλω μαγιό, μίνι, σορτ... Στον καθρέφτη δεν κοιτάς πώς φαίνεσαι μπροστά, αλλά πίσω, ακριβώς στον ποπό και τον πιο κάτω στον οπίσθιο μηριαίο. Πιέζεις το δέρμα σου, αν το λίπος δεν είναι εμφανές, παίρνεις μεγεθυντικό φακό, κοιτάς από δω, κοιτάς από εκεί. Να το βάλεις το εκρού ή όχι τελικά; Τι πρόβλημα! Τι καταπίεση!



Καλά, το ξέρω. Κι εγώ και όλα τα site (μου μέσα) φταίμε περισσότερο. Ακόμα και για την φωτογραφία αυτού του θέματος, που θέλω να πω ακριβώς το αντίθετο, διάλεξα τα καλύτερα οπίσθια που είδα. Αν είναι θέμα με μαγιό, τα κορμιά είναι άψογα, οι προσαγωγοί τσίτα, οι γλουτοί η νέα μπάλα του Euro, μπλα μπλα μπλα. Τα ξέρεις κι εσύ. Και τον Άγιο Φωτόσοπο και τον Μάρτυρα Φωτοφίλτρο, μεγάλες οι χάρες τους. Φταις κι εσύ, όμως. Ναι. Εσύ το άρχισες. Αν μας αγνοούσες, θα τα κόβαμε. Βάζουμε προϊόντα διάλυσης λίπους, τα διαβάζεις. Προτείνουμε ασκήσεις ΜΟΝΟ για την κυτταρίτιδα στο μπούτι, τις απογειώνεις. Δημοσιεύουμε τρόπους να εξαφανίσεις όλα όσα έτρωγες τον χειμώνα μέσα σε δύο εβδομάδες και τα τρως. Μιλούν πλαστικοί, διατολόγοι, διατροφολόγοι, γυμναστές και τα ξεκοκαλίζεις τα κομμάτια. Τα θες κι εσύ.

Η κυτταρίτιδα είναι ο εχθρός που πρέπει όλοι να πολεμήσουμε εναντίον της. Εναντίον αυτής και της οικογένειά της.

Όμως, σε συμπονώ. Είτε είσαι γυναίκα και θέλεις να βγάλεις τα πόδια σου έξω, είτε είσαι άντρας και σκας φορώντας πουκάμισο ή μπλουζάκι στην παραλία. Σε καταλαβαίνω. Κανείς δεν είναι τέλειος. Η κυτταρίτιδα είναι ο εχθρός που πρέπει όλοι να πολεμήσουμε εναντίον της. Εναντίον αυτής και της οικογένειά της. Τα αδέρφια τα λιποκύτταρα, την θείας της την μειωμένη ελαστικότητα, την ξαδέρφης της την κακή αιμάτωση και τα εγγόννα της τις ρυτίδες. Στη μάχη αυτή πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Λεπτοί και χοντροί.
Ο τόπος συνάντησης είναι αυτός εδώ. Το Cosmo.gr.
Πρέπει ο καθένας να φέρει κάτι από τα παρακάτω (ό,τι μπορείτε):
- ένα μπέργκερ από όλα
- βαθυκόκκινα φρούτα
- πατάτες τηγανιτές
- κομμάτια πίτσα
- τσιγάρα
- αντισυλληπτικά χάπια
- καφέ
- αναψυκτικά
- φυστικοβούτυρο
- βραζιλιάνικο μαγιό
- πέτσα από κοτόπουλο
- ψωμί βουτηγμένο σε χωριάτικη
- ένα κόκκινο κρασί ακριβό
- ένα αλτηράκι γυμναστικής
- πολύ αλάτι
- ένα περιοδικό με τα must have της παραλίας
Θα τα βάλουμε όλα μέσα σε μια τεράστια χύτρα. Θα τα βράσουμε με πολύ νερό και φυσικό χυμό πορτοκάλι. Το βράσιμο θα είναι αργό και βασανιστικό. Όσο κοχλάζει ο ζωμός θα προσθέτουμε αλάτι, κέτσαπ και σιρόπι καραμέλα. Μόλις βράσει πολύ καλά το μείγμα θα το περάσουμε από ένα τεράστιο μπλέντερ (μην ανησυχείτε το έχω χρεωθεί εγώ). Θα τα λιώσουμε σαν να επρόκειτο να τα δώσουμε σε άρρωστο στην εντατική που τρέφεται από σωλήνα. Θα τα ξαναβάλουμε να βράσουν. Σαν να ήταν κάποιος εχθρός μας που καίγεται στην κόλαση. Όταν δεν θα αντέχουμε πια την ζέστη θα σηκωθούμε από τον κύκλο και θα πετάξουμε μέσα μπαλάκια από όζον (κι αυτά θα τα φέρω εγώ, γιατί δεν τα βρίσκεις εύκολα). Θα ξανακαθίσουμε.
Ο ζωμός θα συνεχίσει να βράζει τώρα με περισσότερη ένταση. Θα περιμένουμε άλλο λίγο. Τότε, αν μου επιτρέπετε, θα σηκωθώ μόνο εγώ και θα ρίξω μέσα λίγες σταγόνες από τον μαγικό ζωμό του Πανοραμίξ (μου τις έδωσε ύστερα από τρομερή προσπάθεια). Όλοι μαζί θα επαναλάβουμε:

“Ξου κυτταρίτιδα καταραμένη

Ξου κυτταρίτιδα ύποπτη

Ξου κυτταρίτιδα ανόητη

Ξου κυτταρίτιδα φίδι κολοβό

Ξου κυτταρίτιδα ξιπασμένη

Ξου κυτταρίτιδα Ξου Ξου

Get A Life”.

Ο Πανοραμίξ μου είπε να το επαναλάβουμε μέχρι να γίνει μια μικρή έκρηξη στην χύτρα. Το ξόρκι θα έχει πιάσει. Τότε ένας ένας, σε μια ουρά με τα δύο χέρια θα κρατάμε ένα μπολάκι. Εγώ θα σερβίρω στον καθένα το πολύτιμο υγρό. Θα το πίνουμε αργά και απολαυστικά. Θα αισθανθούμε κάθε μόριο του υγρού να κατεβαίνει στο σώμα μας και να διώχνει κάθε κύτταρο αμφισβήτησής του. Η ευχαρίστηση είναι μεγάλη. Μια ακόμα μάχη να αγαπήσουμε το κορμί μας έχει κερδηθεί.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: