Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Μήπως ήρθε η ώρα να τον χωρίσεις (αλά Κέιτ Χολμς)

Η Κέιτ έκανε το βήμα, μήπως πρέπει κι εσύ;


Απορείς τι ήταν εκείνο που ώθησε την Κέιτι Χολμς να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. Λες, γιατί να έφτασε μετά από 5 χρόνια γάμου να χωρίσει τον κούκλο Τομ Κρουζ;


Η Κέιτι έγινε η κυρία του κυρίου: όσοι θυμούνται την Χολμς σαν αυτόνομη προσωπικότητα είναι οι θαυμαστές της σειράς Dawson's Creek. Από τη στιγμή που η Κέιτι έγινε κυρία Κρουζ, όποια κίνησε κι αν έκανε δεν αναγνωριζόταν ως δική της. Πέρασαν πέντε χρόνια από το γάμο των Κρουζ και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα με την αίτηση διαζυγίου θυμηθήκαμε ποιά ήταν η Κέιτ!
Η καριέρα της Κέιτ θάφτηκε στα τάρταρα: πίστεψε πως θα παντρευτεί τον Τομ και οι κινηματογραφικές εταιρίες θα κάνουν ουρά έξω από την έπαυλη για να της δίνουν σενάρια να διαβάζει. Η αλήθεια είναι πως η Κειτ έγινε νταντά – μαμά της Σούρι και τα λίγα σενάρια που έφταναν στα χέρια της περνούσαν από τον έλεγχο του Τομ. Ο αθεόφοβος υποτίθεται πως ούτε στην κινηματογραφική μεταφορά του Dawson' s Creek δεν της έδωσε το οκ για να συμμετέχει.
Η θρησκεία ήταν πάντα θέμα ταμπού ανάμεσά τους: η Σαιϊντελογία ήταν ο μεγάλος βράχος ανάμεσα στην Χολμς και την οικογένειά της και τον Κρουζ, νούμερο 3 στην ναυαρχίδα των σαιντελόγων. Ειδικά, η ανάμειξη που θα έπρεπε να έχει από εδώ και μπρος η μικρή κόρη του ζευγαριού με την εν λόγω εκκλησία, έκανε την Κέιτ να βγάζει σπυράκια. Όσο κι αν δεν δίνουμε σημασία, τα κοινά πιστεύω ενός ζευγαριού, μπορούν να δέσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση και στην αντίθετη περίπτωση να δημιουργήσουν χάσμα ανάμεσα στους δύο συζύγους.
Η Κέιτ ήταν μόνη πλην παντρεμένη: μέσα σε τόση εργασιομανία του Τομ, η Κέιτ βρέθηκε τα τελευταία χρόνια να κάνει παρέα μόνο με την Σούρι και στις εξόδους της βρέθηκε πάντα μόνη σαν την ανεμώνη. Τι να τον κάνεις τον άντρα που δεν σε συνοδεύει πουθενά είτε λόγω δουλειάς, είτε λόγω διαφορετικών ενδιαφερόντων. Αν ήθελες να είσαι μόνη, θα το έκανες χωρίς υποχρεώσεις. Τούτο σκέφτηκε και η Κέιτ και αποχώρησε με ελαφρά πηδηματάκια!
Κέιτ, η φυλακισμένη: δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως τα χαμόγελο στο κόκκινο χαλί μεταξύ των Κρουζ και Χολμς περιορίζονταν μόνο εκεί. Στο σπίτι τα πράγματα ήταν διαφορετικά και η Κέιτ ζούσε ουσιαστικά σε ένα χρυσό κλουβί που περιλάμβανε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, ακόμα και ξεχωριστές πτέρυγες για τους δύο συζύγους. Τώρα αν αναρωτιέσαι προς τι τα χοροπηδητά του Κρουζ στον καναπέ της Όπρα για να μας πείσει πόσο αγαπά την Κέιτ, έχουμε δει πολλά ζευγάρια που έδειχναν αγγελικά πλασμένα και στις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους, η πίκρα έδινε πάρτυ.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: