Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

«Σαφάρι» για τον άγνωστο θησαυρό του Άκη

«Σαφάρι» για τον άγνωστο θησαυρό του Άκη


Ο ανακριτής ερευνά υποθηκοφυλακεία και πιστωτικά ιδρύματα

«Σαφάρι», προκειμένου να εντοπίσει άγνωστα μέχρι σήμερα στην ανάκριση περιουσιακά στοιχεία του Άκη Τσοχατζόπουλου, τα οποία ενδεχομένως να δώσουν νέα τροπή στην υπόθεση του πρώην υπουργού, έχει εξαπολύσει ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, ο ανακριτής στρέφει το ενδιαφέρον του τόσο στην κινητή όσο και στην ακίνητη περιουσία του κ. Τσοχατζόπουλου, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει βγει στο φως της δημοσιότητας, αλλά υπάρχει.

Στο στόχαστρο έχουν μπει στοιχεία που ενδέχεται να προκύψουν τόσο από την έρευνα σε υποθηκοφυλακεία όσο και σε πιστωτικά ιδρύματα. Οι δικαστικές αρχές αναμένουν πολλά και από τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής που έχουν αποστείλει σε χώρες του εξωτερικού.

«Η Βίκυ ήταν αλαζονική και σπάταλη»

Στο μεταξύ, φωτιά και λάβρα είναι η κατάθεση πρώην αστυνομικού, ο οποίος υπηρετούσε επί 18 χρόνια στη φρουρά του πρώην υπουργού, και σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας περιλαμβάνεται στην ογκωδέστατη δικογραφία της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει ο συνταξιούχος αστυνομικός η δεύτερη σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου «ήταν αλαζονική και σπάταλη» σε αντίθεση με την κόρη του Αρετή, την οποία περιγράφει ως μία «σεμνή» γυναίκα.

Ο αστυνομικός φέρεται να αναφέρει: «ο χαρακτήρας της νέας του γυναίκας, όπως εγώ τη γνώρισα, ήταν αλαζονικός, υπεροπτικός και σπάταλος, ένας χαρακτήρας εκ διαμέτρου αντίθετος από αυτόν της Αρετής».

«Αφήστε τη γυναίκα μου ελεύθερη»

Με νέα μακροσκελή του δήλωση μέσα από τη φυλακή, ο πρώην υπουργός ζήτησε χτες εκ νέου την αποφυλάκιση της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη.

Ο πρώην υπουργός ζήτησε «στο πλαίσιο των νέων εξουσιών και ευθυνών που διαθέτουν και που γενναία τους έδωσε πλέον ο νόμος 4022, να τολμήσουν ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα, σήμερα, οι συνέπειες των δικών τους αποφάσεων και ενεργειών, που οδήγησαν σε κατάφωρα παράνομες και άδικες καταστάσεις».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: