Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Νίκησε και πάει Μουντιάλ η Εθνική Νέων



Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Εθνική Νέων ποδοσφαίρου συνέτριψε με 4-1 την Εσθονία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου του Euro U-19.


Η ομάδα του Κώστα Τσάνα κατάφερε να ξεπεράσει αρκετά εύκολα τον «σκόπελο» των «οικοδεσποτών» της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας με αυτή τη νίκη την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2013.

Παράλληλα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρέμεινε ζωντανό στη μάχη για την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro U-19., η οποία θα επιτευχθεί με νίκη επί της Πορτογαλίας, στον μεταξύ τους αγώνα, που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (9 Ιουλίου).

H Εθνική μας προηγήθηκε με γκολ του Κατίδη στο 43΄, ενώ στο 55’ ο Φουρλάνος διπλασίασε τα τέρματά της.

Εν συνεχεία ανέλαβε δράση ο Διαμαντάκος, ο οποίος βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα (85΄, 90΄+2), ενώ για τους διοργανωτές είχε μειώσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λούιγκεντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εσθονία: Γκούρνικ, Κούκεμπαλ, Ίνγκερμαν, Μετς, Πικ, Κλέμερ, Άνιερ, Ράουντσεπ, Λέπιστου (53' Ράτελ), Λούιγκεντ, Κάσε (46' Γκαβρίλοφ)

Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης (46' Λυκογιάννης), Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας, Μαυρίας, Φουρλάνος (69' Μπακασέτας), Διαμαντάκος, Κατίδης, Γιαννιώτας, Κουρμπέλης


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: