Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Κέιτι Πέρι: Δεν αντέχω άλλο!

Κέιτι Πέρι: Δεν αντέχω άλλο!

Η 27χρονη τραγουδίστρια δηλώνει ότι μετά από μία χρονιά γεμάτη ένταση και στρες είναι έτοιμη να εξαφανιστεί.

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) δήλωσε ότι αμέσως μόλις τελειώσει την προώθηση για το νέο της τρισδιάστατο ντοκιμαντέρ "Katy Perry: Part of Me", θέλει να κλειστεί σε μία σπηλιά!

Η 27χρονη τραγουδίστρια προφανώς δεν είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή, και δηλώνει στο Us Weekly ότι μετά από μία πολύ ψυχοφθόρα χρονιά, γεμάτη ένταση και στρες, είναι έτοιμη να εξαφανιστεί για λίγο καιρό.

“Νομίζω ότι δε μπορώ άλλο... θέλω να μπω σε μια σπηλιά και να μη βγω για αρκετό καιρό. Μπορεί αυτό να ειναι το καλύτερο που έχω να κάνω. Θα ήθελα να είμαι σε ένα μέροςχωρίς ρεύμα, όπου δε συμβαίνουν πολλά,για να μπω εκεί μέσα και να χαθώ.. Ισως να γράψω και μερικά καλά τραγούδια. Να βγάλω αυτά τα ηλίθια εξτένσιον από τα μαλλιά μου και να γεμίσω ξανά το κεφάλι μου, κι ας μοιάζω με φρικιό"
Η Κέιτι παραδέχθηκε ότι μερικές σκηνές της ταινίας είναι πολύ ευαίσθητες και πολύφορτισμένες. "Δεν είναι όλο το φιλμ γεμάτο κέφι και χαρά, αλλά ειναι σημαντινό να δείχνεις ότι οι αληθινοί άνθρωποι κάποιες φορές περνάνε δύσκολα για να τα καταφέρουν, γιατί τιποτα δεν έρχεται εύκολα ή τυχαία."




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: