Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αν τα φορέσεις θα μου το πληρώσεις



Το καλοκαίρι είναι εδώ, η ζέστη μας περικυκλώνει και το μόνο που δεν αντέχω να βλέπω είναι τα στοιχειώδη της μόδας-αξιοπρέπειας να δέχονται απανωτά χαστούκια στο όνομα της ζέστης, του καύσωνα, του κακού μας του καιρού, της τρελαμένης μας διάθεσης κτλ κτλ. Καλή μου, σ’ αγαπάω, αγαπώ τις καμπύλες σου, τις ατέλειές σου, τα ψωμάκια, την κοιλίτσα σου αλλά άμα δω κάτι από τα παρακάτω δεν θα σε λυπηθώ καθόλου. Για να μην φας κράξιμο που θα πάει σύννεφό λοιπόν, μην σε δω να κάνεις κάτι από τα παρακάτω...



Άσπρα ρούχα, ξέξασπρα
Τα λευκά ρούχα πρέπει να είναι ΛΕΥΚΑ. Δυστυχώς το λευκό σου περσινό μπλουζάκι μπορεί να έχει κιτρινίλες. Μη σε δω να το φοράς εκτός σπιτιού οκ; Και μην είσαι τσιγκούνα… είναι το φτηνότερο ρούχο που μπορείς να βρεις. Δεν έχεις δικαιολογία να φοράς το περσινό αν έχει ταλαιπωρηθεί από πολλά πλυσίματα, λεκέδες από ιδρώτα (ή σουβλάκι), τον ήλιο ή την άμμο των περσινών σου διακοπών. Πέταξέ το τώρα! Ή δώσ’ το στη μαμά να το κάνει ξεσκονόπανο για να μην πάει και χαμένο.

Nude εσώρουχα
Φέτος στη μόδα είναι τα διάφανα υφάσματα και εκεί προκύπτει το ερώτημα «τι εσώρουχο φοράω από μέσα;». Να σε πληροφορήσω ότι δεν είσαι σέξι αν διαγράφεται το στρινγκ σου μέσα από ένα διάφανο παντελόνι ακόμα κι αν τον πωπό σου όταν τον έφτιαχνε ο Θεός «πρέπει να είχε έεεεμπνευση, μεγάαααλη έμπνευση». Διάλεξε εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος χωρίς ραφές και λάστιχα που να «γράφουν». Αλλιώς τα βλέμματα που θα τραβήξεις πάνω σου δεν θα είναι θαυμασμού, πίστεψέ με.

Οι σαγιονάρες στην παραλία
Καταλαβαίνω ότι σου τη δίνει που είσαι κολλημένη στη δουλειά ενώ ένας-ένας οι συνάδελφοί σου αναχωρούν για διακοπές, όμως, οι σαγιονάρες είναι για την παραλία. Όχι για το γραφείο. Αντί για την  πλήρως αντιεπαγγελματική εμφάνιση με flip flops επένδυσε σε ένα ζευγάρι σανδάλια, που είναι εξίσου δροσερά και άνετα.

Όχι άλλες ράντες, όχι άλλες ρώγες
Οι ράντες του σουτιέν δεν ήταν ποτέ κάτι που πρέπει να είναι εμφανές (εκτός αν είσαι η Lady Gaga, η Madonna ή η τρελή του χωριού). Είναι αντιαισθητικό, πώς να το πω. Τα περισσότερα καλοκαιρινά φορέματα και μπλουζάκια είναι εξώπλατα, με έναν ώμο, στράπλες, με άλλα λόγια πρόκληση για το σουτιέν σου. Στο εμπόριο υπάρχουν σουτιέν για κάθε περίσταση (αβυσσαλέο ντεκολτέ, εξώπλατο, στράπλες). Υπάρχουν δε κάποια μοντέλα που οι ράντες τους αφαιρούνται και δένουν με πολλούς τρόπους ώστε να εξυπηρετούν περισσότερες από μία «ειδικές αποστολές».
Εφοδιάσου με ένα τέτοιο σουτιέν
Και περνάω στο δεύτερο φάουλ. Μου λες: «Κι αφού το στήθος μου είναι μικρό και στητό γιατί να φορέσω σουτιέν;» Καλή μου… ας κάνουμε μιαν υπόθεση, μπαίνεις στο γραφείο του προϊσταμένου σου, με το ωραίο σου tee και από μέσα τίποτα. Τον κύριο προϊστάμενο, τον έχει βαρέσει η ζέστη στο κεφάλι και έχει βάλει το air condition τους -20 και με το που ανοίγεις την πόρτα ένα ρίγος διαπερνά όλο σου το σώμα και κάνει τις θηλές σου να φαίνονται από το μπλουζάκι σαν να πρόκειται να εκραγούν. Όχι πες μου, σ’ αρέσει; Σ’ αρέσει το βλέμμα κάθε λιγούρη κολλημένο λίγο πιο κάτω απ’ ό,τι θα έπρεπε όταν σου λέει την ατάκα «έχεις πολύ ωραία μάτια»; Αν σ’ αρέσει… κάπου έχω φυλαγμένο το τηλέφωνο της Pamela Anderson, να στο δώσω να κάνετε παρέα! Ένα μπουστάκι, ή τρίγωνο σουτιέν σε στιλ μαγιό είναι ό,τι πρέπει για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού που δεν θες τίποτα να σε σφίγγει.

Όχι στα καλσόν
Τα καλσόν με τα πέδιλα είναι ένας συνδυασμός βγαλμένος από την κόλαση της μόδας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοράς καλσόν το καλοκαίρι. Οι δικαιολογίες «δεν είναι αποτριχωμένα τα πόδια μου», «δεν έχουν μαυρίσει αρκετά οι γάμπες μου», «δεν πρόλαβα να κάνω πεντικιούρ» είναι φτηνές και στις καταρρίπτω μία μία: Κάνε κερί/ξυράφι/χαρακίρι. Βάλε makeup/self taning. Βάλε κλειστά παπούτσια. Καλσόν ΔΕΝ θα βάλεις που να χτυπιέσαι κάτω!

Άσε τις δικαιολογίες
Το γεγονός ότι έξω έχει 40 υπό σκιάν δεν σημαίνει ότι έχεις το ελεύθερο να προκαλέσεις στον αντρικό πληθυσμό 20 πίεση. Αν θες να βάλεις καυτό μίνι βάλε ένα πιο «σοβαρό» μπλουζάκι. Αν θες να βάλεις μπλουζάκι-μπουστάκι συνδύασέ το με ένα παντελόνι (φαρδύ και δροσερό κατά προτίμηση). Όχι όλα μαζί καλή μου μες στη ζέστη γιατί θα σε κλείσουν μέσα για ηθική αυτουργία σε εγκεφαλικό.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: