Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Τα Σχήματα Της Επόμενης Σεζόν

remos

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, αλλά πολλά από τα σχήματα της επόμενης σεζόν έχουν ήδη κανονιστεί και οι πρώτες πληροφορίες για τις συνεργασίες στη νυχτερινή Αθήνα έχουν διαρρεύσει.


Το σερί εμφανίσεων του Σάκη Ρουβά στα νυχτερινά κέντρα θα συνεχιστεί και το χειμώνα αφού τις τελευταίες -αρκετές- εβδομάδες συζητιέται ότι θα είναι μαζί με την Πάολα στο Diogenis studio. Τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αν και έχει γραφτεί έντονα. Αν τελικά πραγματοποιηθεί αυτή η σύμπραξη, αναμένεται να έχει την αντίστοιχη επιτυχία που είχε και η συνεργασία του 40χρονου σταρ με τον Αντύπα στο Thalassa - μια συνεργασία που έριξε αυλαία πριν λίγες μέρες.

Στο «Αθηνών Αρένα», τη σεζόν 2012-2013 θα εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με τον Στέλιο Ρόκκο. Για τη συνεργασία αυτή μίλησε ο δεύτερος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Πρωινό mou», λέγοντας πως πάντα διατηρούσαν φιλικές σχέσεις και επιτέλους κάποιος τους έφερε κοντά επαγγελματικά.

Από την άλλη, οι πληροφορίες για τα επόμενα σχέδια της Άννας Βίσση είναι μπερδεμένες, καθώς από τη μία γράφεται πως θα ανεβάσει την άνοιξη του ’13 τη ροκ όπερα «Δαίμονες» στο «Παλλάς» και απ’την άλλη οι πληροφορίες του Yupiii λένε πως έχει ήδη «κλείσει» γνωστό συγκρότημα για τις εμφανίσεις που θέλει να κάνουν σε συνεργασία, τον ερχόμενο χειμώνα.

Ακόμη, ένα από τα σχήματα που έγιναν γνωστά πριν λίγες μέρες είναι αυτό με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου. Όπως είχαμε γράψει, τα τελευταία χρόνια τις συνδέει φιλική σχέση καθώς στο περιβάλλον τους έχουν και κοινούς συνεργάτες. Έτσι, φέτος το χειμώνα θα τις δούμε μαζί στην πίστα, κάνοντας η κάθε μία αυτό που ξέρει καλύτερα.


Τέλος, λίγο πριν μπει η χειμερινή σεζόν, από τα τέλη Αυγούστου μέχρι πιθανότατα τον Οκτώβριο, η Έλλη Κοκκίνου θα βρίσκεται στο «Θέα» με το Νίκο Οικονομόπουλο. Το σχήμα θα συμπληρώνει ένα ακόμη πρόσωπο, η συμφωνία με το οποίο δεν έχει κλείσει οριστικά.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: