Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Λόρδος ή μούργος: Τι ράτσα είναι εκείνος στο σεξ;

<b>Κατά τη διάρκεια του σεξ:</b>  <b>Ο ευγενής άντρας</b> θα σε αφήσει τις πρώτες φορές ειδικά να του δείξεις του σου αρέσει και τι όχι. Η πρωτοβουλία θα είναι ουσιαστικά δικιά σου και εκείνος απλά θα

Πριν το σεξ:

Ο ευγενής άντρας όπως φέρεται παντού, φέρεται και στον τρόπο με τον οποίο θέλει να σε πείσει να πέσεις στο κρεβάτι μαζί του. Θα αφήσει σε εσένα την πρωτοβουλία, το χρόνο και τον τρόπο για να κάνετε έρωτα την πρώτη φορά.


Ο αγροίκος, θα αρχίσει να στην πέφτει από το μπαρ που θα βγείτε και θα προσπαθήσει να βάλει το χεράκι του όπου και όπως μπορεί, στο αμάξι, στο δρόμο χωρίς να τον ενδιαφέρει η δική σου γυναικεία φύση και υπόσταση. Αν φυσικά του πεις ότι το αυτοκίνητο δεν είναι ο καλύτερος χώρος για μια πρώτη φορά, είναι πιθανό να πει πως και τα ξενοδοχεία πεταμένα λεφτά είναι!

Ο ευγενής αλλά αγροίκος τελικά, θα φροντίσει να το παίξει πιο λάρτζ και θα σε κεράσει κι ένα φαγητό για να σου πει την ώρα του γλυκού, πως διαθέτει και κλειδί για δίκλινο, λες και με ένα γεύμα, θα πρέπει να του βγάλεις την υποχρέωση στα τέσσερα.

Ο εντελώς μούργος, παρόλο που γνωρίζει καλά πως σήμερα θα είναι η πρώτη σας φορά, θα φροντίσει να έρθει στο σεξο-ραντεβού απεριποίητος, άπλυτος αλλά έτοιμος να του τα κάνεις όλα.

Κατά τη διάρκεια του σεξ:

Ο ευγενής άντρας θα σε αφήσει τις πρώτες φορές ειδικά να του δείξεις του σου αρέσει και τι όχι. Η πρωτοβουλία θα είναι ουσιαστικά δικιά σου και εκείνος απλά θα ακολουθεί με σκοπό την ευχαρίστηση και ηδονή σου πάνω απ' όλα.

Ο αγροίκος θα βιαστεί να περάσει στο κυρίως γεύμα, ξεχνώντας εντελώς τα προκαταρκτικά. Το μόνο ίσως ορεκτικό που θα θελήσει να δοκιμάσει, είναι το στοματικό από εσένα σε εκείνον και μην ξαφνιαστείς αν σου πιέσει το κεφάλι για να πέσεις εκεί χαμηλά, ακόμα και χωρίς να το θες.

Ο ευγενής αλλά αγροίκος τελικά θα περάσει απευθείας στη διείσδυση-τάχα επειδή σε είδε πως ήθελες να προχωρήσεις απευθείας εκεί, θα σε ξεμαλλιάσει, θα χτυπήσει το κεφαλάκι σου στο κάγκελο του κρεβατιού και είναι πιθανό το προφυλακτικό να μην το ξέρει ως λέξη (ή να μην το χρησιμοποιεί- τάχα γιατί είναι υγιής αλλά παθαίνει αλλεργία στο λάτεξ).

Ο εντελώς μούργος, θα διεκδικήσει να του κάνεις στοματικό αλλά αν πας να τον φιλήσεις θα αρνηθεί. Παράλληλα, η λέξη αντισύλληψη, δεν φαίνεται να χτυπά στο μούργο πολλά καμπανάκια αφού προτιμά να ολοκληρώσει μέσα σου και να σε υποχρεώσει να πάρεις κατόπιν εσύ μέτρα για να αποφύγεις μια πιθανή εγκυμοσύνη.



Μετά το σεξ:

Ο ευγενής άντρας ξέρει πως αυτό που θες είναι μια αγκαλιά και φυσικά να σου πει πόσο ωραία πέρασε και να σε ρωτήσει αν το ευχαριστήθηκες εξίσου.

Ο αγροίκος θα πετάξει το προφυλακτικό στην καλύτερη περίπτωση στο πάτωμα, αφού έχει ολοκληρώσει απροειδοποίητα πάνω στην κοιλιά σου στην καλύτερη περίπτωση.

Ο ευγενής αλλά αγροίκος , θα δηλώσει ευχαριστημένος μεν αλλά κουρασμένος, θα γυρίσει την πλάτη και θα σε ξεκουφάνει από το ροχαλητό.

Ο εντελώς μούργος, θα σου δηλώσει πως έχει πολλή δουλειά το πρωί, κατόπιν τούτου, θα ζητήσει να αποχωρήσεις (ζήτημα αν θα καλέσει ταξί να σε γυρίσει σπίτι σου) και εννοείται πως λόγος για επόμενο ραντεβού θα υπάρξει μόνο εφόσον εκείνος έχει κάψες ξανά.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: