Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ | Δείτε γνωστές Ελληνίδες να φιλιούνται στο στόμα

filia

Να πούμε ότι άνδρες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο;

Να υποθέσουμε ότι αυτά τα κορίτσια, ηθοποιοί, τραγουδίστριες και μοντέλα, δεν τα θέλει κανείς και... εκτονώνονται μεταξύ τους;

Τίποτα απ' όλα αυτά δεν ισχύει...


Απλώς, για κάποιο λόγο (που θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε παρακάτω), οι γνωστές κυρίες που θα δείτε στις φωτογραφίες έχουν καθιερώσει, ως ένα είδος... χαιρετισμού προφανώς, όταν συναντιούνται σε κοσμικές εκδηλώσεις ή στα νυχτομάγαζα που διασκεδάζουν, να φιλιούνται με τις φίλες τους στο στόμα. Κάποιες, πιο τολμηρές, δεν μένουν στα χείλια αλλά προχωράνε και σε... βάθος!

Μάλιστα, δεν διστάζουν να το κάνουν μπροστά στους φωτορεπόρτερ, σαν να θέλουν να δείξουν παντού πόσο... απελευθερωμένες είναι.

Η εξήγηση της Σίσσυς Χρηστίδου:

Για το φιλί στο στόμα μεταξύ γυναικών είχε μιλήσει αρχές Μαρτίου από την πρωινή εκπομπή του ANT1 η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία το είχε περιγράψει ως κάτι εντελώς φυσιολογικό. Η παρουσιάστρια είχε πει:

«Δεν νομίζω ότι είναι τόσο πεζό όσο εσείς οι άντρες το έχετε αντιμετωπίσει. Οι γυναίκες μεταξύ τους είναι διαφορετικές από τους άντρες. Δηλαδή: Τί θέλω να πώ: Και εγώ μπορεί να πιάσω την κολλητή μου και να την φιλήσω στο στόμα. Από αγάπη, αθώα! Αυτό συμβαίνει, δεν είναι κάτι πρωτότυπο δηλαδή».

«Πώς το κάνουμε με το παιδί μας, που το φιλάμε στο στόμα; Ένα πράγμα το ίδιο! Όταν ξεκινάει μια καινούρια φιλία στην ζωή σου, δεν θέλεις να την ζήσεις στο έπακρο;»

barba vissi
Βάνα Μπάρμπα - Άννα Βίσση (11-03-2003) στην παρουσίαση δίσκου του Γιάννη Πάριου. Οι πρωτοπόρες του φιλιού στο στόμα στην εγχώρια σόουμπιζ
Τα συμπεράσματα μιας έρευνας στη Βρετανία:
Πριν μερικές ημέρες είδε το φως της δημοσιότητα μια έρευνα από τη Βρετανία, η οποία έγινε μεταξύ ετεροφυλόφιλων γυναικών.
Το 51% των ετεροφυλόφιλων γυναικών που ρωτήθηκαν παραδέχτηκε ότι έχουν ανταλλάξει φιλί στο στόμα με άλλη γυναίκα.
Από αυτές, 37% το έκαναν ευρισκόμενες σε κατάσταση μέθης, ενώ το 25% δήλωσε ότι έφθασε στο φιλί από περιέργεια. Πιο τολμηρές απ’ όλες είναι οι Λονδρέζες (63%), ενώ εκείνες από το Μπέρμιγχαμ είναι πιο «αρχάριες», αφού μόνο το 27% είχε τέτοια εμπειρία.
Η Ελίζαμπεθ Μόργκαν, καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Boise State, πιστεύει ότι οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες αισθάνονται συχνά περισσότερο από μια φιλική αγάπη για άλλες γυναίκες.
Σε μία από τις δικές της μελέτες διαπίστωσε ότι το 60% ομάδας 484 γυναικών που ερωτήθηκαν ευθέως είχαν νιώσει έλξη για άλλη γυναίκα κάποια στιγμή στη ζωή τους. Ποσοστό 45% αυτών παραδέχτηκε ότι φίλησε γυναίκα στο στόμα.
«Οι γυναίκες ενθαρρύνονται να είναι συναισθηματικά η μία κοντά στην άλλη. Κι αυτό οδηγεί στην ανάπτυξη μιας οικειότητας και ρομαντικών συναισθημάτων» υποστηρίζει η Μόργκαν.
Παγκόσμιο φαινόμενο:
Πάντως, για να μη θεωρούμε τις δικές μας σούπερ προχωρημένες, τα λεσβιακά φιλιά είναι μόδα στη διεθνή σοουμπίζ και από εκεί προφανώς το μιμούνται.
Εκτός από το διάσημο φιλί Μαντόνα και Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2003, που "άνοιξε" το δρόμο σε τέτοιου είδους δημόσιες εκδηλώσεις, έχουμε ακόμα δει τη Σάντρα Μπούλοκ να φιλά στο στόμα τη Σκάρλετ Γιόχανσον, τη Μέριλ Στριπ να φιλά τη Σάντρα Μπούλοκ κ.α.
kiss stars
Δείτε τις φωτογραφίες από το αρχείο του radar.gr και του πρακτορείου NDP PHOTO AGENCY. Να υπενθυμίσουμε ότι οι φωτογραφίες προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα:





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: