Κοκτέιλ με έντονη και φρουτώδη γεύση
Υλικά
Για 4-6 άτομα
χυμό από 1 λεμόνι
300 γραμμάρια ζάχαρη
1 1/2 κιλό φράουλες πλυμένες, καθαρισμένες και κομμένες στη μέση
1 μπουκάλι βότκα
Εκτέλεσηχυμό από 1 λεμόνι
300 γραμμάρια ζάχαρη
1 1/2 κιλό φράουλες πλυμένες, καθαρισμένες και κομμένες στη μέση
1 μπουκάλι βότκα
Βάζουμε τις φράουλες σε ένα μπολ και τους ρίχνουμε τη ζάχαρη και το λεμόνι. Τις αφήνουμε 24 ώρες σκεπασμένες.
Αδειάζουμε στο μπολ τη βότκα και την αφήνουμε άλλες 24 ώρες.
Ανακατεύουμε μερικές φορές. Σουρώνουμε σε πολύ ψιλό σουρωτήρι το υγρό μας σε μπουκάλια.
Πιέζουμε με ένα κουτάλι τη σάρκα από τις φράουλες να βγάλουν όσο το δυνατόν περισσότερο άρωμα.
Παγώνουμε το λικέρ μας πριν το σερβίρουμε και φυσικά πρέπει να ξέρετε ότι η γεύση όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και πιο έντονη.
Αδειάζουμε στο μπολ τη βότκα και την αφήνουμε άλλες 24 ώρες.
Ανακατεύουμε μερικές φορές. Σουρώνουμε σε πολύ ψιλό σουρωτήρι το υγρό μας σε μπουκάλια.
Πιέζουμε με ένα κουτάλι τη σάρκα από τις φράουλες να βγάλουν όσο το δυνατόν περισσότερο άρωμα.
Παγώνουμε το λικέρ μας πριν το σερβίρουμε και φυσικά πρέπει να ξέρετε ότι η γεύση όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και πιο έντονη.
Απαιτούμενος χρόνος: 15'
Πηγη
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: