Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Υδατάνθρακες: Τρεις απλοί τρόποι να περιορίσετε την κατανάλωσή τους


Υδατάνθρακες: Τρεις απλοί τρόποι να περιορίσετε την κατανάλωσή τους


Πριν πάρετε την απόφαση να κάνετε δίαιτες που αποκλείουν ομάδες τροφών, τρία τρικ που θα βοηθήσουν στο να διατηρήσετε τον έλεγχο της διατροφής σας

Γνωρίζοντας ότι οι υδατάνθρακες είναι, πολύ συχνά, υπεύθυνοι για τα περιττά κιλά, είναι πιθανό να σκέφτεστε να ξεκινήσετε μία δίαιτα που αποκλείει την συγκεκριμένη διατροφική ομάδα. Πριν το κάνετε, το Queen μοιράζεται μαζί σας τρία απλά τρικ για να τους περιορίσετε, με υγιεινό τρόπο.

Δύο φορές την εβδομάδα: Αν δεν μπορείτε να φανταστείτε την ζωή σας χωρίς ψωμί, δεν υπάρχει λόγος να το αποκλείσετε τελείως. Νέες έρευνες δείχνουν ότι, και μόνο ο περιορισμός των υδατανθράκων, δύο φορές την εβδομάδα, είναι δραστικός στην απώλεια βάρους. Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα και ακολούθησαν αυτή την μέθοδο έχασαν 2 κιλά περισσότερα από τις γυναίκες που ακολούθησαν μεσογειακή διατροφή. Η μέθοδος είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για όσες δεν θέλουν να νιώθουν συνέχεια ότι είναι σε δίαιτα.

Γεμίστε το πιάτο σας λαχανικά: Όσο νόστιμη κι αν φαίνεται η πατατοσαλάτα, αν γεμίσετε το μισό σας πιάτο με αυτήν δεν βοηθάτε τον εαυτό σας. Κάνετε συνήθεια να γεμίζετε το μισό σας πιάτο με λαχανικά τα οποία θα σας προσφέρουν, εκτός από ένα γεύμα με χαμηλότερη θερμιδική αξία, χωρίς να βασίζεστε στους υδατάνθρακες.

Έχετε έτοιμα σνακ: Δεν μπορείτε να σταματήσετε να μασουλάτε κριτσίνια; Ξοδέψτε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να κόψετε σε στικς –χαμηλά σε υδατάνθρακες- λαχανικά, τα οποία θα έχετε έτοιμα και θα μπορείτε να τα βουτήξετε σε ντιπ γιαουρτιού, όταν νιώσετε πείνα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: