Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Κatie Holmes: H φωτογράφισή της στο Εlle, όσα έδειξε και όσα έκρυψε



Mόλις έξι εβδομάδες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Tom Cruise, η Katie Holmes ποζάρει για το Elle του Αυγούστου, ενώ δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη που προμήνυε το οριστικό τέλος του γάμου τους.


H Κatie Ηοlmes είχε δώσει το μήνυμα περί χωρισμού της με τον Tom Cruise αρκετά πριν το ανακοινώσει επισήμως  στη συνέντευξη- η οποία συνοδεύτηκε από μια ιδιαίτερα σέξι φωτογράφιση- στο Αμερικανικό Elle του Αυγούστου.
"Εδώ και 30 χρόνια είναι ο Tom Cruise", απάντησε η 33χρονη ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για το σύζυγό της και το όνομα που κουβαλά ως "η κυρία Cruise". "Ξέρω ποια είμαι, που βρίσκομαι και τι θέλω να κάνω στη συνέχεια, επομένως θέλω να συγκεντρωθώ σε αυτό", δήλωσε η Holmes υπονοώντας ότι δεν θέλει να χαρακτηρίζεται έτσι, για να καταφέρει ό,τι ονειρευτεί στη ζωή της.
Στην ίδια συνέντευξη η Αμερικανίδα ηθοποιός εξήγησε ότι "τίποτα δεν σου χαρίζεται, αντιθέτως, χρειάζεται να προσπαθήσεις περισσότερο όταν είσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας".
Σε ηλικία 20 ετών η Katie προσπαθούσε σκληρά να επιβιώσει, αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή της. "Αισθάνομαι μεγαλύτερη άνεση με τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι βρίσκομαι σε μία νέα φάση της ζωής μου", τονίζοντας ότι νιώθει πιο σέξι.
 
Πάντως ο  Carter Smith, που υπογράφει τη φωτογράφιση, δήλωσε ότι η ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει άμεσα στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου για τον Tom και κατάφερε να τις αντιστρέψει, βάζοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την ίδια.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: