Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Σέξι μπούστο σε 5 βήματα

Πιο ζουμερό και πλούσιο στήθος με τρόπο φυσικό!


Ο απόλυτος πόθος σου για στητό, προκλητικό και ακαταμάχητικο στήθος γίνεται πραγματικότητα.


Ανεξάρτητα από το μέγεθος του, θέλεις το στήθος σου να δείχνει ζουμερό, στητό και σέξι. Τώρα λοιπόν, έχεις τον τρόπο να πετύχεις το ποθητό αποτέλεσμα φυσικά, χωρίς να περάσεις από κανέναν πλαστικό χειρούργο. Διάβασε παρακάτω πώς θα κάνεις το μπούστο σου να δείχνει πιο πλούσιο εύκολα και απλά, γιατί και το στήθος θέλει τρόπο και όχι κόπο.
Τα έλαια να είναι καλά: τα έλαια από σιτάρι και άνηθο βοηθούν στην φυσική ενίσχυση του στήθους. Μπορείς να τα βρεις εύκολα σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα, όμως, πρέπει να τα χρησιμοποιείς με μέτρο, καθώς επιδρούν όπως το οιστρογόνο. Ταυτόχρονα όμως είναι πλούσια σε βιταμίνη E και θα κάνουν δέρμα σου που σφιχτό και απαλό από ποτέ. Άπλωσε τα 1 έως 3 φορές την ημέρα και θα δεις το στήθος σου στα καλύτερα του!
Οι κρέμες του εμπορίου: στο εμπόριο θα βρεις πολλές κρέμες που υπόσχονται να ανορθώσουν και να ενισχύσουν το στήθος σου, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτική στη χρήση τους, γιατί κάποιες περιέχουν συνθετικές ορμόνες που μπορεί να προκαλέσουν περισσότερο κακό παρά καλό. Το βασικό που έχεις ναα κάνεις είναι να φροντίζεις την επιδερμίδα σου στην περιοχή του στήθους έτσι ώστε να είναι σωστά ενυδατωμένη για να δείχνει πιο σέξι και ζουμερό το στήθος σου. Γενικά το στήθος εκτός από το πιο σέξι σημείο το κορμάκι σου είναι και πολύ ευαίσθητο και έτσι χρειάζεται την προσοχή σου!
Οι ραγάδες: οι ραγάδες στο στήθος σου οφείλονται στο τέντωμα της επιδερμίδας στις φάσεις της απότομης ανάπτυξης του -όπως στην εφηβεία ή την εγκυμοσύνη- με αποτέλεσμα αυτές τις λεπτές γραμμούλες που καθόλου δεν σου αρέσουν. Για να τις εξαφανίσεις δεν έχει παρά να ενυδατώνεις το στήθος σου με κυκλικές κινήσεις, έτσι ώστε να διατηρείς την επιδερμίδα του ελαστική. Ψάξε στις κρέμες του εμπορίου συστατικά όπως το τριαντάφυλλο που ξαναγεννάει τα κύτταρα, ή αλόη βέρα που έχει επουλωτικές ιδιότητες και μην αμελείς να τις χρησιμοποιείς, γιατί όταν το στήθος δεν έχει ραγάδες δείχνει και είναι πιο σέξι, πιο στητό και τελικά φαίνεται πιο γεμάτο!
Στήθος ψηλά, πολύ ψηλά: η... ελεύθερη πτώση του στήθους είναι φυσική απόρροια πολλών παραγόντων, όπως το απότομο αδυνάτισμα, οι ορμονικές αλλαγές, αλλά και η κακή στήριξη του. Σε κάθε περίπτωση, το πεσμένο στήθος παρασύρει μαζί του και την αυτοπεποίθηση σου. Γι' αυτό και ιδιαίτερα όταν έχεις πλούσιο μπούστο, φρόντισε να φοράς πάντα -ακόμα και μέσα στο σπίτι- ένα καλό σουτιέν στο σωστό νούμερο που να το στηρίζει χωρίς να το πιέζει. Μάλιστα αν είσαι έγκυος ή θηλάζεις, ή γενικότερα βρίσκεσαι σε φάση που νιώθεις το στήθος πρησμένο και βαρύ, καλό θα ήταν να φοράς ένα μαλακό σουτιέν, χωρίς μπανέλες ακόμη και στον ύπνο.
Η χαλάρωση: το δέρμα του στήθους μπορεί να χαλαρώσει, όπως ακριβώς ή και περισσότερο από το δέρμα του προσώπου σου. Για να το διατηρήσεις σφιχτό και σφριγηλό φρόντισε να ρίχνεις με δύναμη χλιαρό προς κρύο νερό με το τηλέφωνο του ντους. Έτσι θα τονώσεις την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και το δέρμα σου θα διατηρηθεί νεανικό για πολύ περισσότερο. Όσο για την ενυδάτωση μετά το ντους, προτίμησε συστατικά που καταπολεμούν την χαλάρωση, όπως το αμυγδαλέλαιο που έχει αναπλαστικές και ενυδατικές ιδιότητες, ή το λεμόνι που τονώνει και αναζωογονεί, ενω φυσικά και η άσκηση παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή σου και καλά θα κάνεις να την βάλεις στο πρόγραμμα.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: