Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν οι απολογίες των 25 αντιεξουσιαστών - Ελεύθεροι οι πρώτοι τέσσερις


Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους ενώπιον της ε' ανακρίτριας οι πρώτοι τέσσερις από τους συνολικά 25 αντιεξουσιαστές που συνελήφθησαν για εκατέρωθεν επιθέσεις ομάδων.

Όπως έγινε γνωστό, οι τέσσερις κατηγορούμενοι -όλοι φέρονται να ανήκουν στο στέκι "Ναδίρ"- απολογούμενοι, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις αποδιδόμενες σ' αυτούς επιθέσεις, αλλά ούτε και μ' αυτές που έγιναν σε βάρος τους.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους τους, η δικογραφία δεν καταλογίζει συγκεκριμένες πράξεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ αυτές δεν επιβεβαιώνονται ούτε από τα ίδια τα θύματα.

Τελικά, με σύμφωνα γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, οι τέσσερις κατηγορούμενοι, οι συλλήψεις των οποίων έγιναν σε σπίτια όπου μένουν, αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σε τρεις από αυτούς επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα
ενώ στον τέταρτο δεν επιβλήθηκε κανένας όρος. Οι απολογίες των υπολοίπων θα συνεχιστούν αύριο και μέχρι την Κυριακή...

Η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας με επεμβάσεις σε δύο στέκια αντιεξουσιαστών της Θεσσαλονίκης και σε σπίτια. Έγιναν συνολικά 34 προσαγωγές, από τις οποίες οι 25 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, κι από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές.
Αυτές είναι από τη μια το στέκι "Ναδίρ" στη β' φοιτητική εστία του ΑΠΘ (40 Εκκλησιές) και από την άλλη οι καταλήψεις
"Ορφανοτροφείο, "Φάμπρικα ΥΦΑΝΕΤ" και "Τέρα Ινκόγκνιτα".


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: