Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

2 σε 1: Αφαιρείς λίπος από περιοχή με τοπικό πάχος και προσθέτεις στο στήθος...


Πώς θα σου φαινόταν μια αισθητική επέμβαση που θα διόρθωνε τις ατέλειες σε γλουτούς και ψωμάκια, ενώ παράλληλα έκανε το μπούστο σου να φαίνεται - και να είναι - πιο πλούσιο;
Η νέα μέθοδος στην αυξητική στήθους γίνεται χωρίς σιλικόνη, έχει σαφώς πιο φυσικό αποτέλεσμα και δεν αφήνει τομές! Μάθαμε τα πάντα για αυτή και τα μοιραζόμαστε μαζί σου...

"Η λήψη του λίπους γίνεται από διάφορα σημεία του σώματος (μηροί, κοιλιά, ισχία, γλουτοί), βελτιώνοντας ταυτόχρονα και το περίγραμμά του. Η μέθοδος αύξησης του στήθους με μεταφορά λίπους από το ίδιο το σώμα εφαρμόζεται στην Ελλάδα συχνότερα τον τελευταίο χρόνο από ιατρούς που έχουν εξειδίκευση σε αυτόν τον τομέα" εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίους.


ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ
Η νέα συσκευή WATERJET-INFUSION μάς επιτρέπει τη λήψη λιποκυττάρων μέσω διάχυσης ορώδους υγρού στο λιπώδη ιστό με την πλέον ατραυματική μέθοδο έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η βιωσιμότητα των λιποκυττάρων και βλαστοκυττάρων κατά το μεγαλύτερο βαθμό.

Η επέμβαση πραγματοποιείται στην κλινική με τοπική αναισθησία ή μέθη και με πολύ μικρές τομές. Με ειδική κάνουλα συλλέγεται το λίπος σε αποστειρωμένο δοχείο από όπου και μεταφέρεται σε μικρότερες σύριγγες για την επανέγχυσή του στις περιοχές που χρειάζονται βελτίωση (π.χ. στήθος, γλουτοί, πρόσωπο κλπ). Με την τεχνική αυτή επιτυγχάνουμε όχι μόνο αύξηση όγκου στα προεπιλεγμένα σημεία αλλά και βελτίωση της στιλπνότητας του δέρματος λόγω των βλαστοκυττάρων που μεταφέρονται μέσω λιπώδους ιστού.


ΤΟ Q&A ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ
Το TLIFE ρώτησε τον Πλαστικό Χειρουργό Αθανάσιο Αθανασίου και εκείνος δίνει τις απαντήσεις στα βασικά ερωτήμα που σε απασχολούν για τη νέα αυτή μέθοδο:

1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ
Αν είσαι από εκείνες τις γυναίκες που επιθυμούν πιο φυσικό αποτέλεσμα στο στήθος, αποφεύγοντας παράλληλα τομές γύρω ή κάτω από το μαστό, τότε μια τέτοια επέμβαση είναι η ιδανική. Το ίδιο ισχύει φυσικά και στην περίπτωση που επιθυμείς αυξητική γλουτών κατά τον ίδιο τρόπο, ή αποκατάσταση του όγκου του προσώπου.

Υπάρχουν άλλωστε πολλές περιπτώσεις οργανισμών που παρουσιάζουν αυξημένη υπερευαισθησία στην προσθήκη σιλικόνης, καθώς και σε γυναίκες που θέλουν μια μικρή αύξηση όγκου! Μην ξεχνάς πως με τη μέθοδο αυτή η αύξηση των μαστών δύσκολα θα μπορεί να είναι μεγαλύτερη από ένα νούμερο σουτιέν!

H επέμβαση έχει δύο βασικά ακαταμάχητα πλεονεκτήματα που την κάνουν δελεαστική ως εναλλακτική επιλογή αυξητικής στήθους:

- Το βασικό δηλαδή πλεονέκτημα της νέας αυτής μεθόδου είναι ότι η αύξηση του όγκου του στήθους δεν γίνεται με ενθέματα σιλικόνης αλλά με αυτομόσχευμα. Η έγχυση γίνεται στην περιφέρεια του γυναικείου στήθους και όχι στο μαζικό αδένα, έτσι όποιο πρόβλημα τυχόν εμφανιστεί να καθίσταται γνωστό που ακριβώς έχει γίνει η έγχυση του λίπους. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι με τη νέα μέθοδο επιτυγχάνεται διόρθωση σε ατέλειες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης.

- Αισθητική επέμβαση 2 σε 1! Αφαιρείς λίπος από εκεί που σε ενοχλεί και αυξάνεις τον όγκο του στήθους. Αφαιρεί το περίσσιο λίπος από την κοιλιακή χώρα, τους μηρούς ή τους γλουτούς και κατόπιν αυξάνει το μέγεθος των μαστών. Σε μερικές μάλιστα περιπτώσεις επιτυγχάνεται και ανόρθωση μαστών, όταν η πτώση των μαστών είναι GRADE 1 ή 2.


2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ;
Μειονέκτημα της μεθόδου είναι ότι μικρή ποσότητα λίπους είναι δυνατόν να απορροφηθεί και ότι μπορεί η διαδικασία να γίνει πάνω από μία φορά για να υπάρξει ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό εξαρτάται και από την ποσότητα λίπους που μπορεί να διαθέτει το ενδιαφερόμενο άτομο.


3. ΤΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ;
Η πιθανότητα επιπλοκών είναι ελάχιστη. Πιθανές παρενέργειες είναι δημιουργία φλεγμονής ή μια άνιση κατανομή του λίπους, αλλά και να υπάρχει μια κάποια όχι απόλυτα λεία επιφάνεια του δέρματος. Η εμπειρία του πλαστικού χειρουργού και η φαρμακευτική αγωγή που θα προταθεί αντιμετωπίζουν τις πιθανές αυτές παρενέργειες.


4. ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ;
Η διάρκεια αποθεραπείας για να επουλωθεί το στήθος της γυναίκας κυμαίνεται συνήθως από πέντε ημέρες έως μία εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως πολύ γρήγορα θα επιστρέψεις


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ. ΟΧΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...
Η αύξηση στήθους με μεταφορά λίπους δεν αντικαθιστά την παραδοσιακή τεχνική αυξητικής στήθους με σιλικόνη, αλλά αποτελεί μία εναλλακτική μέθοδος για την ασθενή που την επιθυμεί.

Η εφαρμογή της νέας τεχνικής παρόλα αυτά, όχι μόνο στο στήθος, αλλά και σε άλλα σημειά του σώματος τυγχάνει ευρείας αποδοχής από πολλούς αναγνωρισμένους επιστήμονες. Η ανάπτυξη νέων διαγνωστικών τεχνικών μας επιτρέπει την ασφαλή εφαρμογή του στην αυξητική και ανόρθωση στήθους χωρίς τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης, αλλά και διορθώνοντας πολλές φορές ατέλειες που προκύπτουν από τη χρήση τους.

Όπως και να έχει, είναι πολύ σημαντικό η γυναίκα να εμπιστεύεται τον πλαστικό χειρουργό της, ο οποίος θα πρέπει να έχει μεγάλη εμπειρία στη συγκεκριμένη επέμβαση και να μπορεί να βοηθήσει την ασθενή του να επιλέξει την ιδανικότερη μέθοδο αναλύοντας τη διαδικασία και παράλληλα δείχνοντας φωτογραφίες από παρόμοιες περιπτώσεις με τη δική της.

Περισσότερες Πληροφορίες
Web Page: www.athens-beverlyhills.com, www.abh-medicalgroup.com
E-mail: athanasiou@athens-beverlyhills.com
Athens Beverly Hills Plastic Surgery: Καρνεάδου 41, 106 76 Κολωνάκι, τηλ: 210 7230502
Athens Beverly Hills Medical Group: Βασιλέως Γεωργίου 12 & Λαοδίκης 33-35, 166 74, Γλυφάδα, τηλ. 210 8949090
Κιν: 6945 933496

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: