Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ο Π. Κωστόπουλος εξηγεί γιατί αποχώρησε από τον όμιλο ΑΝΤ1!


Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποχώρησε από τον Όμιλο ΑΝΤ1 και ακούστηκαν πολλά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίος έγινε. Ο ίδιος επέλεξε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής του από την θέση του διευθυντή μέσα από ένα άρθρο του στο pkool.


“Αποφάσισα να πάω στον ΑΝΤ1 μετά από μία πολύ γλυκιά συζήτηση που είχα τόσο με τον Μίνωα Κυριακού όσο και με τον Θοδωρή. Στη φάση που έγινε αυτό, όταν ήμουν σε πλήρη αφασία ψυχολογική, επαγγελματική και οικονομική, ήταν ό τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί στην προσπάθειά μου να ανακάμψω, τουλάχιστον πνευματικά και ηθικά. Από εκεί που χτυπούσα κάθε μέρα το κεφάλι μου στον τοίχο, κλεισμένος μες στο σπίτι επί μήνες, με χούφτες χαπάκια και δεν μπορούσα να σηκωθώ ούτε από το κρεβάτι μου, με φιλοξένησαν με τον πιο γλυκό τρόπο σε ένα φιλικό περιβάλλον όπου άρχισα να βγαίνω από τον «μεγάλο ύπνο» -που έλεγε και ο Ρέιμοντ Τσάντλερ- ο οποίος είχε κρατήσει πάνω από έναν χρόνο”, περιγράφει ο δημοσιογράφος.

“Κατά κάποιο τρόπο έκανα το αγροτικό μου, γιατί δεν είναι και εύκολο μετά από 17 χρόνια που έκανα το αφεντικό να πάω χαρούμενος στη δουλειά ως υπάλληλος… Δεν είθισται σε αυτό τον τόπο, γι΄ αυτό και δεν το βλέπουμε να συμβαίνει συχνά”, συνεχίζει.

“Όταν τελείωσε η δουλειά στη Δάφνη κι όταν εγώ άρχισα πλέον να φορμάρω στο κεφάλι μου πράγματα που πριν ήταν διάσπαρτα στο μυαλό μου, το πρώτο πράγμα που τίμια έπρεπε να κάνω ήταν να πω στους ανθρώπους που με φιλοξένησαν ότι η δουλειά μου τελείωσε, δεν έχω κάτι άλλο να κάνω και ως εκ τούτου θα βγω και πάλι εκεί έξω, να προσπαθήσω κάτι καινούριο. Τι να έκανα δηλαδή; Να τους έπιανα από τον λαιμό, μες στη φάση που είμαστε, να στοιχηματίσουν λεφτά στο καθαρόαιμο; Ή να κοροϊδεύω πηγαίνοντας στο γραφείο και παριστάνοντας ότι δουλεύω για κάτι που είχα τελειώσει. Ή μήπως να ακολουθούσα τις συμβουλές διάφορων πονηρών («κάν’ το αργά, αυτά δεν γίνονται μέσα σε δυο-τρεις μήνες»), γιατί έτσι έχουν μάθει να δουλεύουν αυτοί;”, γράφει στη συνέχεια.

“Πιο γλυκά και με μεγαλύτερη κατανόηση δύσκολα μπορούσε να συμβεί αυτή η διαδικασία. Και κυρίως με φιλικά αισθήματα, πολύ μεγαλύτερα από ό τι πριν πάω να δουλέψω εκεί. Ο καθένας έχει μια εικόνα για τον άλλο και αν δεν συγχρωτιστείς, ποτέ δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις την αλήθεια. Εγώ ξέρω ότι πήγα εκεί με λίγους φίλους και αρκετούς γνωστούς και έφυγα με πολλούς φίλους”, εξηγεί.

Όσον αφορά στη συνέχεια της εκπομπής «Βράδυ» στον ΑΝΤ1, δεν έχει τεθεί κανένα απολύτως πρόβλημα και ήδη έχουν μιλήσει με όλους για τη συνέχισή της στην επόμενη σεζόν.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: