Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Στον «αέρα» το Πρωινό ΑΝΤ1; Και η Τσιμτσιλή;

Στον «αέρα» το Πρωινό ΑΝΤ1; Και η Τσιμτσιλή;

Εκεί, που την ερχόμενη Δευτέρα θα έκανε πρεμιέρα το καλοκαιρινό Πρωινό ΑΝΤ1 και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με δόξες και τιμές θα επέστρεφε στην τιβί ως παρουσιάστρια, αλί αλί και τρισαλί, τα δεδομένα άλλαξαν.


Και η πρεμιέρα όχι μόνο αναβάλλεται, αλλά κινδυνεύει να μην γίνει ποτέ!!! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα πάντα είναι στον «αέρα» και πλέον δεν είναι σίγουρο ότι θα βγει καλοκαιρινή εκπομπή. Η οικονομική κρίση είναι βαθιά και τα στελέχη του καναλιού φέρονται προβληματισμένα για το αν θα πρέπει να έχουν εκπομπή το καλοκαίρι.
Τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ όπως διαβάσαμε την Πέμπτη θα πάρουν την οριστική απόφαση, αν θα συνεχιστεί το Πρωινό ΑΝΤ1 το καλοκαίρι ή όχι. Εξάλλου, την Παρασκευή ολοκληρώνει τις εκπομπές ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος τις τελευταίες δέκα μέρες δουλεύει χωρίς συμβόλαιο και τυπικά είναι στον «αέρα».
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πάλι είναι με το ακουστικό στο χέρι, αφού εκεί που ετοιμαζόταν για τις επίσημες ανακοινώσεις, ενώ δήλωνε ότι ανέκαθεν ήθελε να δουλέψει στην οικογένεια του ΑΝΤ1, τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Και δεν αποκλείεται ακόμη και να μείνει με τη... χαρά! Γιατί, με το Dancing with the stars, έτσι δεν έγινε; Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν, μέχρι που το ανέβαλαν για του χρόνου. Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν στραβώσει η ιστορία, άντε να αποδείξει η Σταματίνα ότι δεν την κυνηγάει μία... γκαντεμιά!




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: