Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Παπαδάκης: Εξοργισμένος με ΑΝΤ1, αβέβαιο το μέλλον του;

Παπαδάκης: Εξοργισμένος με ΑΝΤ1, αβέβαιο το μέλλον του;

Μες στη μελαγχολία και την κατάθλιψη ξεκίνησε η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη κι άντε με τέτοιο mood στην έναρξη να σου πάει καλά η μέρα.


Ο παρουσιαστής ήτο μελαγχολικός, ενώ ήταν έκδηλο ότι κάτι τον απασχολούσε. Κι επειδή δεν είναι από τους χαρακτήρες που κρύβονται, μέσες άκρες αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον απασχολεί. Ο άνθρωπος ζει μες στο άγχος και την αγωνία, διότι – είτε το πιστεύεις είτε όχι – το τηλεοπτικό του μέλλον είναι αβέβαιο και ο ίδιος εδώ και μία εβδομάδα είναι ξεκρέμαστος, αφού την τελευταία εβδομάδα (μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή) δουλεύει χωρίς συμβόλαιο!!!

«Εμείς για λίγες μέρες ακόμα θα είμαστε εδώ. Για λίγες μέρες εγώ γιατί μετά θα φύγω για καλοκαίρι, τα παιδιά θα μείνουν εδώ. Εμείς δεν ξέρουμε αν θα' μαστε εδώ. Δεν έχει σημασία, η ζωή προχωράει, συνεχίζεται και τα όμορφα πράγματα έχουν κάποια στιγμή και μία αρχή και ένα τέλος» σχολίασε ο Παπαδάκης με μελαγχολικό ύφος. Στο ίδιο πνεύμα και mood ήταν και οι συνεργάτες του. (Μην το ψάχνεις η σημερινή εκπομπή ήταν να σου τσακίζει το όποιο ανεβασμένο ηθικό).

«Μπορεί να ξεκίνησαν το 1988, αλλά μπορεί να τελειώσουν το 2012. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τη μία πλευρά, εξαρτάται και από την άλλη. Άλλωστε το σημαντικό για τους ανθρώπους που κάνουν τηλεόραση δεν είναι η δική τους ιστορία και οι δικές τους ειδήσεις, αλλά οι ειδήσεις τις οποίες μπορούν να εκμαιεύσουν, τις ειδήσεις που μπορούν να αξιολογήσουν σωστά κι αυτό θα κάνουμε κι εμείς μέχρι την τελευταία στιγμή που θα είμαστε εδώ» σχολίασε στη συνέχεια, ενώ αφιέρωσε τη σημερινή εκπομπή στη σύζυγό του.

«Θέλω να αφιερώσω τη σημερινή εκπομπή στην Τίνα. Να το κάνω; Έτσι γουστάρω και θα το κάνω. Θέλω να την αφιερώσω στη γυναίκα μου, το καμάρι μου και το στήριγμα της ζωής μου. Γουστάρω κι έτσι αισθάνομαι και έτσι θέλω να το κάνω», τόνισε.
Για το ζουμί της ιστορίας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Παπαδάκης φέρεται εξοργισμένος με τον ΑΝΤ1, επειδή έληξε το συμβόλαιό του με το κανάλι από την περασμένη εβδομάδα και ακόμη δεν του έχει γίνει καμία πρόταση για ανανέωση! Μάλιστα, πηγές φιλικά προσκείμενες στον δημοσιογράφο, ισχυρίζονται ότι η πρόταση του σταθμού να υπογράψει συμβόλαιο για μία εβδομάδα, δηλαδή, μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή που θα παρουσιάζει την εκπομπή, τον εξόργισε περισσότερο, θεωρώντας ότι τον εμπαίζουν!
Έτσι, επιμένουν τα δημοσιεύματα, τούτη τη φορά το τοπίο για το επαγγελματικό μέλλον του Παπαδάκη είναι θολό. Αν και υπάρχουν και οι αισιόδοξοι που πιστεύουν ότι στο τέλος οι δύο πλευρές θα τα βρουν και θα συνεχίσουν κανονικά την πολύχρονη συνεργασία τους.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: