Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Γιατί αποχώρησαν όλοι οι κριτές του X-Factor;


Κατά την διάρκεια μιας audition για τον νέο κύκλο επεισοδιών του X-Factor US, οι κριτές αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν εσπευσμένα την αίθουσα των ακροάσεων!
Οι Louis Walsh, Britney Spears, Antonio LA Reid, Demi Lovato, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, βρέθηκαν σε μια αρκετά κακή ημέρα ακροάσεων, που την αποτελείωσε η εμφάνιση ενός διαγωνιζόμενου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι "καλύτερος από τον Chris Brown".

O διαγωνιζόμενος γύρισε την πλάτη στους κριτές και με κλειστά μάτια τραγούδησε κάτι που το TMZ περίγραψε ως "μαρτύριο της μελωδίας"! Οι κριτές τρόμαξαν τόσο πολύ από την "ερμηνεία" του, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους, για να επανέλθούν μετά από λίγη ώρα. Η Britney βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χρειάστηκε λίγο χρόνο παραπάνω.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού δήλωσε: "Ήταν μια φρικτή audition. Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής είχε απαίσια φωνή και ήταν απίστευτα ψιλομύτης...Οι κριτές τον μίσησαν αμέσως και όταν άκουσαν την φωνή του, δεν άντεξαν και έφυγαν. Το αστείο είναι, πως εκείνος τραγουδούσε με την πλάτη γυρισμένη και δεν κατάλαβε τι συνέβη!"





Πηγή:mtvgreece.gr



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: