Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Videos: Δέσποινα Βανδή και Τατιάνα Στεφανίδου γυμνάζονται και μαγειρεύουν


Plus: Όσα δήλωσε στο πλατό της εκπομπής


Το απόγευμα της Πέμπτης η Δέσποινα Βανδή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και εξέφρασε τις σκέψεις της για το μέλλον της χώρας, μίλησε για τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, το ρετούς των περιοδικών αλλά και τα όνειρα που κάνει για τα παιδιά της, ενώ εξήγησε γιατί ο γιος της δεν έχει βαφτιστεί ακόμα αν και είναι 5 χρονών.

«Είμαι κι εγώ -όπως όλοι- αγχωμένη για το ποια Ελλάδα μας περιμένει στις 18 ιουνίου. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, ανησυχώ». Συμπλήρωσε, όμως, πως δεν την ανησυχεί το ενδεχόμενο τα παιδιά της να χρειαστεί να παλέψουν στο μέλλον για να αποκτήσουν κάποια πράγματα καθώς τόσο εκείνη όσο και ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι αυτοδημιούργητοι.

Πώς διατηρείται σε τόσο καλά επίπεδα ο γάμος της με τον Ντέμη Νικολαΐδη; «Η επικοινωνία είναι πολύ ουσιαστικό πράγμα όπως και το να κάνετε πράγμα μαζί αλλά και χώρια. Ερωτικά το πράγμα κρατιέται καλά με το σεξ. Όσο για τις εξόδους, αυτό που λέω συνέχεια είναι πως όταν είσαι πτώμα και λες ότι δεν μπορείς να βγεις, πρέπει να βγεις. Να βάλεις λίγο ρουζ, να πετάξεις τη φόρμα και να πας έστω στο ταβερνάκι της γειτονιάς».Για το ρετούς των περιοδικών: «Μια ματαιοδοξία όλοι την έχουμε. Είναι ωραίο να βλέπεις τον εαυτό μου κάπως. Μη νομίζει η γυναίκα που ξεφυλλίζει το περιοδικό ότι είσαι έτσι, δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Έχω κάποια συγκεκριμένα ελαττώματα. Δεν έχω το σώμα ενός μοντέλου αλλά το προσπαθώ. Έχω αποδεχτεί τον εαυτό μου όπως είναι. Την πιο δύσκολη φάση την πέρασα μετά τις εγκυμοσύνες που έκανα υπερπροσπάθεια για να επιστρέψω στην πρότερη φάση του σώματός μου».

Για τη βάφτιση του 5χρονου Γιώργου που δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα: «Η Μελίνα έκλαιγε πολύ και το βίωσα πολύ αγχωτικά τότε. Το ένα έφερε το άλλο και δεν έγινε. Τώρα που καταλαβαίνει θα του βάλουμε το μαγιουδάκι και θα του πούμε ότι πρέπει να γίνει μια τελετή. Θα βαφτιστεί όμως, δε θα περιμένουμε τα 18. Η βάφτιση θα γίνει πολύ οικογενειακά. Στην αρχή λέγαμε για Αθήνα, μετά για Αλεξανδρούπολη... στην πόλη ή στο χωριό σκεφτόμασταν... και κάπως έτσι το αφήσαμε».

Τι όνειρα κάνει για τα παιδιά της; «Θέλω να γίνουν παιδιά με στόχους και όνειρα. Σε όλους αυτό λέω, να βάζουν υγιείς στόχους και να κυνηγάνε τα όνειρά τους. Κανείς δεν ξέρει όταν είναι στο σχολείο τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει. Πάντα πιστεύω πως ό,τι και να λέμε υπάρχει μέσα μας μια φωνή που μας λέει κάτι, τι θέλουμε να γίνουμε μεγαλώνοντας. Οι γονείς πρέπει να αφουγκράζονται τα παιδιά τους. Και για μένα το πανεπιστήμιο ήταν απλά διέξοδος για να φύγω απ’τη ζωή που ζούσα και να πάω σε μια άλλη πόλη να κυνηγήσω τα όνειρά μου».




Πηγή:missbloom.gr



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: