Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Δείτε τους διάσημους star μεθυσμένους


Δείτε τους διάσημους star μεθυσμένους
Πώς είναι οι αστέρες του Hollywood όταν περπατούν κάνοντας οχτάρια;

Εάν ντρέπεστε κάθε φορά που κάνετε walk of shame μπροστά από τη μαμά του φίλου σας, με στραπατσαρισμένο φόρεμα και μουτζουρωμένο eyeliner, τότε χαμογελάστε γιατί συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες και μάλιστα αυτές του Hollywood.


H Cameron Diaz είπε να βγει στο Whisky Mist club μετά την πρεμιέρα του «What to Expect When You're Expecting», αλλά δεν περίμενε πως θα καταλήξει λίγο παραπάνω χαρούμενη από όσο συνηθίζεται.

H Goldie Hawn μπορεί να είναι μία 66χρονη γιαγιά, αλλά όταν πρόκειται για πάρτυ ξέρει πολύ καλά πώς να διασκεδάζει. Δεν ξέρουμε εάν την επόμενη μέρα το μετανιώνει, πάντως για την ηλικία της είναι μία γιαγιά- raver.

H Lindsay Lohan και η μητέρα της Dina δεν αφήνουν πάρτυ και γκαλά που να μην κάνουν αισθητή την παρουσία τους ακόμα και ακάλεστες. Οι δύο γυναίκες εμφανίζονται με όσο λιγότερα ρούχα μπορούν, φωτογραφίζονται και ξεδίνουν πίνοντας σα να μην υπάρχει αύριο με αποτέλεσμα τα πρωτοσέλιδα που θαυμάζουμε πυκνά συχνά στον Τύπο. Το μήλο κάτω από τη μηλιά λένε πως πέφτει.

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό και αποφύγετε να βρεθείτε στην ίδια κατάσταση!



























Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: