Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ο Mike Tyson στο Broadway



Ο πρώην πρωταθλητής του μποξ, Mike Tyson, ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Broadway, όπου θα παρουσιάσει το έργο Mike Tyson: Undisputed Truth, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Spike Lee.


O Tyson και ο Lee παρουσίασαν τη συνεργασία τους σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την Δευτέρα στη Νέα Υόρκη. Το show του Tyson θα αποτελέσει και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Spike Lee στη θεατρική σκηνή του Broadway.

Στο έργο, ο Tyson προσφέρει μια προσωπική ματιά στην ζωή και τη σκέψη του ίδιου, στις μέρες της δόξας του ως πρωταθλητής βαρέων βαρών του μποξ, αλλά και σε «σκοτεινές» στιγμές του, μεταξύ των οποίων και η μάχη του με τα ναρκωτικά, τα προβλήματα της μητέρας του και τις κατηγορίες περί βιασμού που τον οδήγησαν στη φυλακή.

Ο Mike Tyson τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως είναι τιμή του που θα συνεργαστεί με τον Spike Lee, καθώς πάντα θαύμαζε τη δουλειά του στον κινηματογράφο. Ο Lee από την πλευρά του δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συνεργασία τους.

Το έργο του Mike Tyson: Undisputed Truth, θα παρουσιαστεί για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Broadway από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 5 Αυγούστου.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: