Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

«Maleficent»: H Αντζελίνα Τζολί είναι κακιά. Πολύ Κακιά!


Η Τζένιφερ Ανιστον τώρα δικαιώνεται! Στη νέα της ταινία «Meleficent», η Αντζι, παίζει τον ρόλο της κακιάς μάγισσας από την «Ωραία Κοιμωμένη». Ο ρόλος της ζωής της; Δείτε την πρώτη φωτογραφία.
Το 1959 στην ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney η κακιά μάγισσα Maleficent μπορεί να ήταν αναμφίβολα η πιο στιλάτη της ιστορίας, αλλά η ταινία ανήκε ολοκληρωτικά στην όμορφη πριγκίπισσα.
Στην καινούρια εκδοχή του κλασσικού παραμυθιού όμως (στο πνεύμα του καινούριουχολιγουντιανού trend), η μικρή χαριτωμένη νεαρή περνάει σε δεύτερη μοίρα για να δούμε για πρώτη φορά τη γνώριμη ιστορία από μια διαφορετική οπτική γωνία: αυτή της μάγισσας.
Η οποία σύμφωνα με την Αντζελίνα Τζολί, δεν είναι ένας τόσο μονοδιάστατος χαρακτήρας, όσο οι διηγήσεις του μύθου μέχρι τώρα μας είχαν αφήσει να αντιληφθούμε: « Ελπίζω στο τέλος να δείτε μια γυναίκα που μπορεί να είναι πολλά διαφορετικά πράγματα και που γίνεται επιθετική μόνο επειδή προστατεύει τον εαυτό της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει και άλλα (καλύτερα) χαρακτηριστικά. Θα χρειαστεί να λύσετε μόνοι σας το γρίφο για το ποια είναι τελικά» λέει.
Τοποθετώντας απέναντί της την νεαρή Ελ Φάνινγκ στον ρόλο της... νυσταλέας πριγκίπισσας και στο πλευρό της ένα καστ που περιλαμβάνει ηθοποιούς όπως την Μιράντα Ρίτσαρντσον, την Τζούνο Τεμπλ, τον Σάμ Ράιλι, τον Σάρλτο Κόπλεϊ ή την Ιμέλντα Στόντον, η Disney εμπιστεύθηκε την σκηνοθεσία στον Ρόμπερτ Στρόμπεργκ, του οποίου το όνομα ίσως δεν σας θυμίζει πολλά, αλλά έχει στην βιβλιοθήκη του ήδη δύο βραβεία Οσκαρ.
Και τα δύο βεβαίως αφορούν στο art direction, το πρώτο για το «Avatar» και το δεύτερο για την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», κάτι που προφανώς σημαίνει ότι το φιλμ που γυρίζεται σε 3D , για να βγει στις αίθουσες το 2014 θα είναι πέρα απ οτιδήποτε άλλο, θεαματικό.
Οπως και η πρώτη φωτογραφία της Αντζελίνα Τζολί in character που μπορείτε να απολαύσετε σε όλη της τη δόξα στο gallery





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: