Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα, Νίκος Γκάνος @MAD VMA 2012


Ξεχωριστές εμφανίσεις που πρωταγωνίστησαν στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς, τα Mad Video Music Awards, ήταν χωρίς αμφιβολία, αυτές που παρουσίασαν με μοναδικό τρόπο ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Νίκος Γκάνος.


Ο Νίκος Γκάνος εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με την Κατερίνα Στικούδη ερμηνεύοντας το mash up «Break me/in the dark», εντυπωσιάζοντας με την σκηνική του παρουσία, το δυναμισμό, τις χορευτικές του ικανότητες και τις στυλιστικές του, για άλλη μία φορά, προτάσεις.



Η Πάολα, η οποία φέτος διανύει μία απόλυτα δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά, τόσο με τις live εμφανίσεις της όσο με τα νέα της τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, ήταν από τις πιο συζητημένες παρουσίες των βραβείων. Pραγματοποίησε δύο εμφανίσεις, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.



Στην πρώτη solo εμφάνιση, σαν ηρωίδα gothic παραμυθιού, ερμήνευσε την πρόσφατη επιτυχία της «Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω». Στη δεύτερη εμφάνιση-στο φινάλε της βραδιάς-η Πάολα, με cool & sexy style, συναντήθηκε στη σκηνή με τους Stavento, παρουσιάζοντας μία νέα ανατρεπτική version του «Πηδάω τα κύματα» των Stavento.



Λίγο πριν το φινάλε της βραδιάς, την παράσταση έκλεψε ο πάντα εντυπωσιακός στις live εμφανίσεις του, Γιώργος Μαζωνάκης, ερμηνεύοντας, αρχικά μέσω video wall και στη συνέχεια live on stage, μαζί με τους Vegas την νέα μεγάλη επιτυχία του «Λείπει πάλι ο θεός» σε ένα ξεχωριστό mix με το «Πιο ψηλά» των Vegas.



Ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν επίσης ο νικητής του βραβείου «Fashion icon» για το video clip της επιτυχίας του «Μην πας πουθενά», που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος. O Γιώργος Μαζωνάκης, αυτήν την εποχή, ολοκληρώνει την sold out καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ στις 24 Αυγούστου ξεκινάει εμφανίσεις στο Thalassa People’s Stage.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: