Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Lynyrd Skynyrd: Το συγκρότημα-θρύλος στην Αθήνα



Οι Southern Rockers Lynyrd Skynyrd έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σήμερα Δευτέρα 18 Ioυνίου, στο Γήπεδο Baseball Ελληνικού και το ελληνικό κοινό τους περιμένει με αγωνία.


Οι Lynyrd Skynyrd έρχονται και φέρνουν μαζί τους τον αυθεντικό ήχο του αμερικανικού Νότου, το ροκ της δεκαετίας του ’70 με το οποίο πολλοί γαλουχήθηκαν και τις all time classic επιτυχίες τους.

Τα τραγούδια τους μεταφράζουν το συναίσθημα σε μουσική, με παθιασμένα φωνητικά και καταιγιστικά κιθαριστικά σόλο που γράφουν ιστορία. Η μουσική τους μιλάει για την αγάπη, για την ελευθερία, το πάθος για την ταχύτητα, τους ανοιχτούς δρόμους με τα ατέλειωτα βενζινάδικα και τις φωτεινές επιγραφές που είναι μεγαλύτερες από τα κτήρια που τις στηρίζουν, την καθημερινότητα που πασχίζει να γίνει γιορτή με bbq και bourbon, τον έρωτα, τη ζωή στο δρόμο και τις απώλειες της μπάντας.

«Η μουσική είναι η καλύτερη θεραπεία», λένε τα μέλη της μπάντας που ξεκίνησε πριν 35 χρόνια από το Jacksonville της Φλόριντα από μια παρέα παιδιών που ήθελαν να ροκάρουν δυνατά και στην πορεία έκαναν το Southern Rock παγκόσμια υπόθεση. Οι Lynyrd Skynyrd – με διαπιστευτήρια τραγούδια όπως το Sweet Home Alabama, τον ύμνο του Νότου, που γνώρισε τεράστια απήχηση σε ολόκληρο τον κόσμο ή το συγκλονιστικό That Smell, αλλά και με τις απίστευτες live εμφανίσεις τους – έφτασαν στην κορυφή.

Εκεί τους βρήκε τον Οκτώβριο του ’77 το αεροπορικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή τριών μελών του συγκροτήματος, του τραγουδιστή Ronnie Van Zant και των Steve Gaines και Cassie Gaines. Μεσολάβησαν κι άλλες περιπέτειες κι άλλες απώλειες μελών, οι Lynyrd Skynyrd όμως, δεν έπαψαν ποτέ να ροκάρουν.

Σε συναυλία με απίστευτη ενέργεια και έντονο πάθος μας καλούν στις 18 Ioυνίου, στο Γήπεδο Baseball Ελληνικού για να απολαύσουμε αυτό που πολλοί από εμάς περίμεναν τόσα χρόνια.

Πληροφορίες: Γήπεδο Baseball Ελληνικού, εισιτήρια 40 ευρώ, 210 7475080.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: