Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Αυτή την εβδομάδα δεν μπορούμε να σταματήσουμε να μιλάμε για... Τα looks που μας προκάλεσαν εμμονή!



Αυτή η εβδομάδα είχε πολλές εμφανίσεις που γίνονται, όπως κάθε φορά, πηγή έμπνευσης! Ξόδεψα κάποιες ώρες παραπάνω αλλά τελικά τα κατάφερα! Παρακάτω θα δεις τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας που πέρασε και τι μας άρεσε περισσότερο στο καθένα!

Το θες και αλλιώς ειπωμένο; Αυτή την εβδομάδα δεν μπορούμε να σταματήσουμε να μιλάμε για...

Τα τέλεια μαλλιά της Jessica Chastain (χρώμα και hair styling!)


Είναι η δεύτερη φορά που η Jessica Chastain μας απασχολεί αυτή την εβδομάδα! Η πρώτη φορά είχε να κάνει με το νέο ότι είναι η νέα μούσα του αρώματος Manifesto του Yves Saint Laurent. Και αυτή, το γεγονός ότι έχει το τέλειο χρώμα μαλλιών! 

Η ρετρό διάθεση της Katy Perry


Η Katy Perry εμφανίστηκε με ένα 20's αξεσουάρ μαλλιών στο "Hope Music And Entertainment Industry Group" event. Ένα look που μπορείς να απαναπαράγεις εύκολα αρκεί να ακολουθήσεις τα βήματα που θα βρεις εδώ! Και φυσικά να αποκτήσεις ένα ενδιαφέρον αξεσουάρ μαλλιών, ίσως σε πιο flashy καλοκαιρινά χρώματα. Τα συγκεκριμένα μπορείς να τα βρεις στο Accessorize. 

Το μελιτζανί μολύβι της Eva Longoria 


Αν έχεις βαρεθεί το μαύρο μολύβι στα μάτια, η Eva Longoria σου δίνει έμπνευση για κάτι διαφορετικό. Αυτό το μελιτζανί μολύβι περιμετρικά του ματιού αλλά και στο waterline, συνδυασμένο με γενναίες δόσεις μάσκαρα ή ψεύτικες βλεφαρίδες (δες εδώ πώς τοποθετούνται) είναι τέλειος συνδυασμός. 
Bonus: το τέλειο χρώμα σε μολύβι ματιών το εντόπισα στην καλοκαιρινή συλλογή της Chanel, Summetime de Chanel. Πρόκειται για το Le Crayon Yeux, απόχρωση Brun Intense (€25.40). 

Το φωτεινό κραγιόν της Ginnifer Goodwin



Αυτή η εικόνα της Ginnifer Goodwin επιβεβαιώνει απλώς αυτό που "φωνάζουμε" τόσο καιρό: φορέστε έντονο χρώμα στα χείλη! Όπως για παράδειγμα το Lancome Rouge in Love no 159! Και φυσικά, εδώ η Ginnifer το σετάρει με αντίστοιχο χρώμα στα μάγουλα. Για να δεις το how to αυτού του μακιγιάζ κάνε κλικ εδώ

Ο χρωματικό συνδυασμός της Alexa Chung σε άνω και κάτω βλέφαρο


Η Alexa Chung είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα κορίτσια της μόδας οπότε καθετί που κάνει αναγάγεται σε στιλ. Κλέψε την έμπνευση που είχε στο μακιγιάζ της για τα Scottish Fashion Awards. Τράβηξε στο κινητό βλέφαρο μια παχιά γραμμή eyeliner και για το κάτω (μέσα και έξω) ένα παστέλ μολύβι ματιών. 



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: