Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

KΑΝ' ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗ



Θα ανακαλύψει την ισχυρότερη πλευρά του οργασμού αν καταφέρεις, εκτός από το κορμί, να ξυπνήσεις και τις αισθήσεις της.


Ακοή
Το πόσο σέξι νιώθει μια γυναίκα διαμορφώνεται από τις επιρροές που δέχεται από το περιβάλλον της. Οσο πιο αναμμένος της δείχνεις ότι είσαι τόσο πιο πολύ την ερεθίζεις. Αυτά είναι τα λόγια της Emily Nagoski, Ph.D., εκπαιδεύτριας σε θέματα σεξ στο πανεπιστήμιο West Chester.
Κίνηση-Ματ: Μίλα. Φώναξε. Αναστέναξε. Μόλις εντόπισε το σωστό σημείο και το έκανε όπως σου αρέσει. Πρέπει να της το δείξεις. Ακολούθησε το ρυθμό της αναπνοής σου κλιμακώνοντας την ένταση των βογκητών κάθε φορά που μπαίνεις μέσα της. Θα σου το ανταποδώσει αμέσως.
Οραση
Πιστεύεις ότι οι δικές σου αντιδράσεις σε οπτικά ερεθίσματα είναι πιο έντονες από τις δικές της. Εκείνη μπορεί να μη μιλάει, αλλά η Nagoski σε πληροφορεί ότι απαντάει με το σώμα της όταν έρχεται αντιμέτωπη με ερωτικές σκηνές. 
Κίνηση-Ματ: Οι ευφάνταστες κινήσεις λειτουργούν υπέρ σου αν είναι κι εκείνη δυνατή παίκτρια. Σε πιο αρχικά στάδια εκμεταλλεύσου τις στιγμές που στέκεται απέναντι στον καθρέπτη. Πήγαινε πίσω της και φίλα τη στο λαιμό αφήνοντας τα χέρια σου να εξερευνήσουν την μπροστινή πλευρά. Ετσι ερεθίζεις συγχρόνως όραση και αφή, πράγμα που με μαθηματική ακρίβεια φέρνει την έκρηξη.
Οσφρηση
Οι περιοχές του εγκεφάλου της, που ελέγχουν όσφρηση, μνήμη και σεξουαλική διέγερση, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Αυτό το μυστικό σου αποκαλύπτει η Linda Banner, Ph.D., συγγραφέας του Advanced Sexual Techniques.
Κίνηση-Ματ: Ψέκασε σεντόνια και σκεπάσματα με το παλιό άρωμά σου. Μόλις ξαπλώσει, θα νιώσει ρίγος ηδονής. Γιατί εσύ μπορεί να άλλαξες κολόνια, όμως στη μνήμη της έχει χαραχτεί το άρωμα που φορούσες τον πρώτο καιρό, τότε που έφερες τα πάνω-κάτω στο κρεβάτι της.
Γεύση
Οι γλυκές απολαύσεις την κάνουν να θέλει να σου το ανταποδώσει. Το μήνυμα κατευθύνεται από τη γλώσσα στον εγκέφαλο και ο ερεθισμός είναι άμεσος, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Pittsburgh.
Κίνηση-Ματ: Τάισέ τη στο στόμα. Δώσ' της φρούτα με παράξενη υφή, όπως ρόδι ή λίτσι (litchi chinensis). Η ζάχαρη μαζί με την αίσθηση που αφήνει το φρούτο στα χείλη και τη γλώσσα αποτελούν το συνδυασμό που λαδώνει τη μηχανή της.
Αφή
Τις καυτές ζώνες στο σώμα της ξέρεις να τις ερεθίζεις. Νέος στόχος σου να προκαλέσεις θερμό επεισόδιο στα κρύα σημεία. Θα κάνεις τη διαφορά, αφού, όπως λέει η Negoski,  οι περισσότεροι άντρες δεν παίζουν «κρύο-ζέστη». 
Κίνηση-Ματ: Κλείσε στην παλάμη σου ένα παγάκι και, καθώς λιώνει, σχημάτισε κύκλους πάνω στην κοιλιά της. Θα την τρελάνεις αν γλείψεις την εσωτερική πλευρά των μηρών της έχοντας στο στόμα σου ένα κομμάτι τζίντζερ.
Μπόνους: Ενα μασάζ στα πόδια τής φέρνει πάντα υγρασία, αφού τα νεύρα στην περιοχή οδηγούν κατευθείαν στην πηγή.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: