Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Μόνο το νέο iPad και το iPhone 4 θα αναβαθμιστούν πλήρως στο iOS 6


Μόνο το νέο iPad και το iPhone 4 θα αναβαθμιστούν πλήρως στο iOS 6

Νέες δυνατότητες θα προσφέρει στους χρήστες το νέο iOS 6 που ανακοινώθηκε από την Apple και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο.


Τις νέες ωστόσο δυνατότητες δεν θα αξιοποιήσουν όλες οι συσκευές της Apple αλλά μόνο τα iPhone 4 και iPhone 4S αλλά και το νέο iPad.

Οι υπόλοιπες συσκευές δεν θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του νέου λειτουργικού συστήματος.

Οι δυνατότητες που χάνουν οι κάτοχοι των άλλων συσκευών είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του Siri και η πρόσβαση στους νέους αναβαθμισμένους χάρτες.

Το Siri του iOS 6 είναι μια νέα αναβαθμισμένη έκδοση με πολύ περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με το Siri της προηγούμενης έκδοσης.

Επίσης οι χρήστες παλαιότερων συσκευών δεν έχουν πρόσβαση σε κάποιες από τις δυνατότητες των νέων χαρτών που θα ενσωματώνει η Apple στα νεότερα μοντέλα.

Πρόκειται για τις δυνατότητες Flyover και turn-by-turn navigation που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε iPhone 4S, iPad 2 και νέο iPad.

Το Flyover επιτρέπει την πανοραμική προβολή ενός σημείου πάνω στο χάρτη και περιλαμβάνει τις σημαντικότερες περιοχές του κόσμου.

Η λειτουργία πλοήγησης turn-by-turn περιλαμβάνει 3D απεικόνιση και πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο όπως και φωνητικές οδηγίες.

Η δυνατότητα αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο στα νεότερα μοντέλα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: