Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

H Βίκυ και η Μαρία πήραν τη χρυσή πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου!



Μετά από ένα πραγματικό θρίλερ στη Ρώμη, η Εθνική μας ομάδα Beach Volley σφράγισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου! Οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη εξασφάλισαν την παρουσία τους στις πρώτες 16 ομάδες της παγκόσμιας κατάταξης που προκρίνονται απ’ ευθείας στην Ολυμπιάδα, όπου για μία ακόμα φορά και πρώτη ως δίδυμο, θα τιμήσουν τα Ελληνικά χρώματα!


Τι είπαν στο TLIFE για αυτή τους την πρόκριση; Τι να περιμένουμε από τα Χρυσά κορίτσια του Beach Volley στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου;

«Ήταν τεράστια ανακούφιση. Περάσαμε δύσκολες στιγμές σε όλη την περίοδο της Ολυμπιακής πρόκρισης – από πέρυσι με τον τραυματισμό της Μαρίας. Ήταν καθοριστικό το ασημένιο μετάλλιο στους τελικούς του ευρωπαϊκού, μας βοήθησε σημαντικά στο κυνήγι της πρόκρισης. Όμως η πρόκριση είναι δική μας! Τέλος καλό, όλα καλά. Λονδίνο τώρα…», είπε συγκινημένη η Βίκυ ενώ η Μαρία πρόσθεσε: «Είναι απίστευτη η χαρά μας και μεγάλη η ανακούφιση. Παλέψαμε πολύ για αυτή την πρόκριση, ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Πετύχαμε όμως το στόχο μας και θα το γιορτάσω μέχρι τελικής πτώσης!

Είναι η πρώτη φορά που οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως δίδυμο. Το 2004 στην Αθήνα η Βίκυ είχε κατακτήσει με συμπαίκτρια τη Θάλεια Κουτρουμανίδου την 9η θέση, ενώ στο Πεκίνο ήταν 19η στο πλευρό της Βάσως Καραντάσιου. Για την Μαρία, θα είναι η δεύτερη συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Στους Ολυμπιακούς του 2008 είχε καταλάβει την 9η θέση με συμπαίκτρια τη Θάλεια Κουτρουμανίδου.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: