Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

H Miley Cyrus μεγάλωσε


Ξέχνα πια την Disney πριγκίπισσα. Η Miley είναι πια αρκετά ώριμη για να αρραβωνιάζεται τον αδερφό του Θωρ.


Κάποτε ήταν απλά ένα κοριτσάκι που το άκουγαν άλλα κοριτσάκια να τραγουδάει σαχλή ποπ. Τώρα θα έχει μπατζανάκη τον Θωρ ή αν προτιμάς θα γίνει σύζυγος ενός εκ των πρωταγωνιστών του "Hunger Games", τελοσπάντων το κορίτσι πήρε ένα από τα αδέρφια Hemsworth και το αρραβωνιάστηκε. Δεν έχει πολλή σημασία ποιο από τα δύο. Σημασία έχει ότι πλέον στο ίντερνετ βλέπεις να κυκλοφορούν φωτό της με μπικίνι και δεν πειράζει.

Δηλαδή εντάξει, ναι, κάποτε ήταν η Χάνα Μοντάνα, αλλά ας μην κολλάμε σε αυτό. Ήδη τα στάνταρ σκανδαλάκια είχαν αρχίσει να εμφανίζονται (όπως πάντα συμβαίνει, όλως περιέργως, με αυτές τις μαγικές ενορχηστρώσεις ωρίμανσης της μαμάς Disney) από πριν καν μπει στα 18. Κάτι φωτογραφίσεις για το Vanity Fair που ξεσήκωσαν θύελλες διαμαρτυρίες τύπου "ανεπίτρεπτο να βλέπουμε την πλάτη ενός 16χρονου", κάτι duckface από το κινητό της που (μαγικά, πάντα) λήκαραν στο ίντερνετ, γενικά σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Ποιος εξεπλάγη αλήθεια όταν μπαίνοντας στα 18 η Curys ήταν πλέον αυτό:

Miley Cirus - Can´t Be Tamed από maninhas
Γεια σας.

Η πράγματι αδάμαστη πλέον Miley συμπεριφέρεται πλέον στο Χόλιγουντ σαν αληθινή 20άρα σταρ. Βγαίνει φωτογραφίες με μπικίνι σε όλα τα λουσάτα ξενοδοχεία, αρραβωνιάζεται έναν από τους ανερχόμενους σταρ (τον Liam Hemsworth του "Hunger Games"), χαριεντίζεται με άλλους, γυρνάει βίντεο σαν το παραπάνω, εμφανίζεται στα live ντυμένη σαν extra από camp ταινία του Robert Rodriguez και γενικά...

Miley Cyrus' Dirty Dancing with 44-Year-Old Man από ItsHughes
εμ..

Ναι, λοιπόν τι λέγαμε.

Α ναι, και τώρα έφτασε ο καιρός να κάνει, τι άλλο, την πρώτη της "ενήλικη" ταινία. Όταν λέμε ενήλικη μη φανταστείς κι εσύ τίποτα ώριμο, μια μπούρδα είναι, έχει τίτλο "LOL" για όνομα του θεού, να δες:

LOL Trailer With Miley Cyrus & Demi Moore από elisabith

Αλλά τελοσπάντων, έχει και τα πιο ενήλικά του μέσα, ή έτσι υποτίθεται.


miley cyrus bed scene from movie lol από rangeroverjen
Αυτή λοιπόν είναι η Miley στα 20 της, και πλέον μέλλουσα κυρία Hemsworth (όχι ο Θωρ βέβαια, αλλά ο άλλος) (αλλά κάτι είναι κι αυτό).





Να μας ζήσουν τα παιδιά. Κυρίως η Miley, να συνεχίσει να ωριμάζει.
Πηγή:delamagen.gr



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: