Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

H Lana Del Ray προβοκάρει


Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει μετά την ανακοίνωση πως στο βιντεοκλίπ για το καινούργιο της σινγκλ η ίδια θα υποδυθεί την Jackie O. και ο ράπερ A$AP Rocky τον JFK.


Μπορεί να λέει πως την τρομάζει η κριτική του κοινού αλλά και των μουσικοκριτικών αλλά το παιχνίδι ξέρει να το παίζει καλά και να "γαργαλάει" τα αμερικάνικα εθνικά ένστικτα έστω των πιο συντηρητικών συμπατριωτών της. Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει στις ΗΠΑ μετά την ανακοίνωση πως στο βιντεοκλίπ για το καινούργιο της σινγκλ "National Anthem" η ίδια θα υποδυθεί την Jackie O. και θα έχει δίπλα της -ως JFK- τον ραγδαία ανερχόμενο ράπερ A$AP Rocky. Μπορεί ένας αφροαμερικάνος να υποδύεται έναν από τους προέδρους-σύμβολα μιας χώρας που ακόμη συζητάει για το χρώμα και την καταγωγή του Ομπάμα; Όπως και να 'χει η συζήτηση που άνοιξε την έκανε τη δουλειά της για την Dana αλλά και για τον Rocky. Διότι ως γνωστόν, δεν έχει σημασία τι γράφουν για σένα αρκεί να γράφουν...Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει μετά την ανακοίνωση πως στο βιντεοκλίπ για το καινούργιο της σινγκλ η ίδια θα υποδυθεί την Jackie O. και ο ράπερ A$AP Rocky τον JFK.

Μπορεί να λέει πως την τρομάζει η κριτική του κοινού αλλά και των μουσικοκριτικών αλλά το παιχνίδι ξέρει να το παίζει καλά και να "γαργαλάει" τα αμερικάνικα εθνικά ένστικτα έστω των πιο συντηρητικών συμπατριωτών της. Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει στις ΗΠΑ μετά την ανακοίνωση πως στο βιντεοκλίπ για το καινούργιο της σινγκλ "National Anthem" η ίδια θα υποδυθεί την Jackie O. και θα έχει δίπλα της -ως JFK- τον ραγδαία ανερχόμενο ράπερ A$AP Rocky. Μπορεί ένας αφροαμερικάνος να υποδύεται έναν από τους προέδρους-σύμβολα μιας χώρας που ακόμη συζητάει για το χρώμα και την καταγωγή του Ομπάμα; Όπως και να 'χει η συζήτηση που άνοιξε την έκανε τη δουλειά της για την Dana αλλά και για τον Rocky. Διότι ως γνωστόν, δεν έχει σημασία τι γράφουν για σένα αρκεί να γράφουν...



Πηγη:www.tospirto.net/musicΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: