Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

H εμμονή της Angelina Jolie με την Kate Middleton συνεχίζεται


Την κάλεσε στο πάρτυ της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες


To πάθος της Angelina Jolie για τη Δούκισσα του Cambridge είναι έμφανες σε κάθε έκφανση του βίου της. Είναι τόσο πιστή φαν που "εγκατέλειψε" τους αγαπημένους της οίκους Armani και Versace για να φορέσει την αγαπημένη σχεδιάστρια της Δούκισσας, Jenny Packham.

Το πιο ισχυρό ζευγάρι του Hollywood νοίκιασε το μουσείο Victoria & Albert του Λονδίνου για να κάνει ένα φιλανθρωπικό πάρτι με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το πάρτι, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου, δύο ημέρες πριν από το επίσημο πάρτυ των Ολυμπιακών Αγώνων, θα γίνει προς τιμήν του Muhammad Ali. Το λαμπερό event έχει ως στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για το φιλανθρωπικό οργανισμό του ζευγαριού, Sports for Peace.

Οι Brangelina, που σήμερα ζουν στο Λονδίνο, ενώ η Angelina κάνει γυρίσματα για την ταινία της, Maleficient, σχεδιάζουν να δώσουν το πιο λαμπερό πάρτυ της χρονιάς. Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mirror: «Οι προσκεκλημένοι έχουν εντολή να μην βγάζουν καθόλου φωτογραφίες από τα κινητά τους τηλέφωνα». Στη λίστα των καλεσμένων υπάρχουν επίσης τα ονόματα των David και Victoria Beckham, Sharon Stone, Michael Douglas και Catherine Zeta-Jones και φυσικά ο πρίγκιπας Harry.





Πηγή:missbloom.gr


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: