Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Βήμα-βήμα: ένα glam καλοκαιρινό μακιγιάζ

Βήμα-βήμα: ένα glam καλοκαιρινό μακιγιάζ

Από την celebrity makeup artist, Fiona Stiles

Στην πρεμιέρα της ταινίας People Like Us, η ηθοποιός Elisabeth Banks εμφανίστηκε με ένα λαμπερό, φρέσκο, καλοκαιρινό μακιγιάζ και η makeup artist που το επιμελήθηκε εξήγησε το concept: «Στόχος ήταν να δημιουργήσω ένα απλό αλλά δυνατό look».


«Προετοίμασα την επιδερμίδα με μια ενυδατική κρέμα, άπλωσα το φον ντε τεν και συνέχισα με την πούδρα σε σκόνη Natural Finish Loose Powder του οίκου Chanel. Σμίλευσα τα ζυγματικά της με ένα blush και πρόσθεσα μια πινελιά του Benefit Sunbeam, ως highlighter.

Κράτησα τα φρύδια δυνατά και καλοσχηματισμένα, και χρησιμοποίησα το μολύβι χειλιών Matte Velvet Pencil, Bahama του Nars για ένα πολύ απαλό χρώμα στα χείλη. Αφού το χρησιμοποίησα στα χείλη, με μια μπατονέτα έσβησα τη γραμμή στις άκρες, για να μην είναι πολύ σκληρό το αποτέλεσμα. Στα μάτια χρησιμοποίησα ένα πολύ απαλό καφέ από την παλέτα Quadra Eyeshadow, Dunes της Chanel και τόνισα το βλέμμα, κάνοντας μια γραμμή σύρριζα στις βλεφαρίδες με το FluidLine Eye-Liner Gel στην απόχρωση BlackTrack της M.A.C. Άπλωσα ελάχιστη σκιά κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων, ίσα ίσα για να δώσω λίγο περισσότερο βάθος- ειδικά αυτή η αποχρωση του καφέ, μοιάζει σαν τη φυσική σκιά των βλεφαρίδων. Είναι ένα καθαρο look που δειχνει χαριτωμένο και φρέσκο, ανεπιτήδευτο, υπέροχο.»

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: