Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Στο πνεύμα του Euro: Δείτε το τρέιλερ του «Les Seigneurs» με τον Ομάρ Σι



Υπήρξε η μεγάλη αποκάλυψη των «Αθικτων», κέρδισε το Σεζάρ καλύτερου ηθοποιού και είναι πλέον, ο νέος αδιαμφισβήτητος σταρ του γαλλικού σινεμά. Δείτε τον να παίζει μπάλα. Κυριολεκτικά!


Η επόμενη ταινία του για την οποία ανυπομονούμε πραγματικά είναι βεβαίως το «L Ecume des Jours», την μεταφορά στην οθόνη του βιβλίου του Μπορίς Βιάν «Ο Αφρός των Ημερών», που ετοιμάζει ο Μισέλ Γκοντρί, αλλά αυτή που θα έρθει πρώτα ημερολογιακά, είναι η ποδοσφαιρική κωμωδία του Ολιβιέ Νταάν «Les Seigneurs».
Με ένα λαμπρό καστ που περιλαμβάνει ακόμη τους Χοσέ Γκαρσία, Γκαντ Ελμαλέ, Ραμζί Μπεντία, Τζόι Σταρ, Ζαν Πιερ Μαριέλ, το φιλμ αφηγείται την ιστορία ενός συνταξιοδοτημένου ποδοσφαιριστή ο οποίος ζει πλέον στη Βρετάνη. Προκειμένου να βοηθήσει τους ντόπιους ψαράδες να κερδίσουν χρήματα και να σώσουν τις δουλείες τους, καλεί τους παλιούς συμπαίκτες του για να παίξουν μαζί τους σε μια σειρά από ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Μπορεί το τρέιλερ να είναι γεμάτο χοντροκομμένα αστεία και βρώμικα εσώρουχα, αλλά μην υποτιμάτε την δύναμη της κωμωδίας, που μεταμόρφωσε τους «Αθικτους», μια μικρή γαλλική ταινία για εσωτερική κατανάλωση στην δεύτερη πιο πετυχημένη εισπρακτικά ξενόγλωσση ταινία στην ιστορία.
Δείτε το τρέιλερ και την αφίσα.






Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: