Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

DEMI MOORE-ASHTON KUTCHER ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ


Λίγες μέρες μαζί, μακριά από όλους;


Σύμφωνα με το Βρετανικό περιοδικό Grazia το ζευγάρι, το οποίο έχει χωρίσει εδώ και μήνες μετά τις απιστίες του Ashton με νεαρά μοντέλα, ηθοποιούς κτλ, βρίσκεται σε έναν δρόμο επαναπροσέγγισης. Μετά από την παρότρυνση του Rabbi Yehuba Berg (είναι ο δάσκαλος Kabbalah του πρώην ζευγαριού), έκαναν κράτηση σε ένα θέρετρο στο Big Bear mountain, στην Καλιφόρνια. Demi και Ashton σκοπεύουν να περάσουν λίγο διάστημα μαζί με σκοπό να αποκαταστήσουν τη σχέση τους -αν όχι ερωτικά, κοινωνικά- με έναν και μοναδικό περιορισμό από τον δάσκαλο Kabbalah: Να έχουν χωριστές κρεβατοκάμαρες και να μην έρθουν σε σεξουαλική επαφή στη διάρκεια αυτού του «πνευματικού» mini break.
Aυτό που τους συμβούλεψε ο Berg να κάνουν καθημερινά μαζί, είναι διαλογισμός. «Σκοπός είναι να αποκτήσουν την χαμένη τους επαφή και να αφήσουν έξω από τη σχέση τους τις γνώμες των τρίτων. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως αναγκαστικά θα καταλήξουν μαζί και το γνωρίζουν καλά και οι δύο», δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό Grazia.
Aν αποδειχτούν εγκρατείς δεν θα το μάθουμε, αν θα έχει όμως αποτέλεσμα το «πνευματικό πείραμα» και καταλήξουν πάλι μαζί θα το ξέρουμε σύντομα.






Πηγή:madamefigaro.gr




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: