Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Παπούτσια ανάλογα με τον χαρακτήρα



Διάβασε τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας
Το ότι το στυλ λέει πολλά για τον χαρακτήρα του κάθε ατόμου το φανταζόμασταν. Ήξερες όμως εσύ ότι σύμφωνα με έρευνες τα παπούτσια μπορούν να φανερώσουν πολύ περισσότερα απ’ όσα θα φανταζόσουν γι' αυτόν που τα φορά;


Μια ερευνητική ομάδα στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας διεξήγε μια ενδιαφέρουσα έρευνα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα παπούτσια που φορά ο καθένας από εμάς μπορούν να οδηγήσουν σε συμπεράσματα σχετικά με τον χαρακτήρα και τις συνήθειές μας.

Για παράδειγμα, όπως προέκυψε, τα κορίτσια που φορούν ankle – booties είναι πιο επιθετικά ενώ οι πιο ήρεμοι πολίτες φορούν συνήθως και τα πιο άβολα παπούτσια! Όσο για τους πιο φιλελεύθερους; Σύμφωνα με την έρευνα εκείνοι είναι αυτοί που επιλέγουν λιγότερο ακριβά σχέδια.

Aυτό που δεν μας είπε βέβαια η έρευνα είναι κατά πόσο αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να ισχύσουν για τις fashionistas που ακολουθούν πιστά κάθε τάση που εμφανίζεται στα catwalks και τη μία σεχόν κυκλοφορούν με τα πιο ψηλά και άβολα τακούνια ενώ την άλλη δεν ξεκολλούν από τα φθαρμένα sneakers και τις motorcycle μπότες τους! Αυτές μάλλον θα είναι η εξαίρεση!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: