Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Το Λονδίνο αλλάζει: Η απίστευτη μεταμόρφωση της περιοχής γύρω από το Ολυμπιακό Πάρκο



Πριν από λίγους μήνες ήταν ένας ανώνυμος δρόμος με κακόγουστες βιτρίνες, σπασμένα τζάμια και ξεφλουδισμένα παράθυρα. Λίγο πριν υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα μεταμορφώθηκε σε... Πρίγκιπα.


Η οδός Leyton Jigh Road θα υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα στις 21 Ιουλίου. Ο δρόμος - πύλη προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο έχει υποστεί ένα ολοκληρωτικό makeover, καθώς θα πρέπει να δείξει αυτό που οι οικοδεσπότες νιώθουν. Την υπερηφάνεια που φιλοξενούν την κορυφαία αθλητική διοργάνωση του κόσμου.

Έτσι τα πεζοδρόμια καθαρίστηκαν, οι λακούβες στους δρόμους επιδιορθώθηκαν, οι βιτρίνες και οι επιγραφές των καταστημάτων βάφτηκαν ή ανανεώθηκαν. Τα σπασμένα τζάμια και τα ξεφτισμένα παραθυρόφυλλα δεν υπάρχουν πια και τα δορυφορικά πιάτα καλύφθηκαν με στιλ. Μπορεί αυτή η πλευρά του Λονδίνου να μην είναι από τις πιο πλούσιες, αλλά σίγουρα είναι πλέον από τις πιο καθαρές.
Πριν



Μετά



Κάθε κατάστημα, εστιατόριο ή καφέ έχει ξαναβαφτεί. Οι ταμπέλες έχουν γυαλιστεί ή ακόμα κι αλλάζει τελείως.
Πριν



Μετά



Η αλλαγή ολόκληρης της γειτονιάς κοντά στο Ολυμπιακό Πάρκο κόστισε στην Βασίλισσα 475.000 λίρες.
Πριν





Μετά



Η οδός Leyton High Road πήρε μια γεύση από Notting Hill, αλλά οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ανησυχούν αν θα παραμείνει έτσι, καθώς αυτό είναι το East End London (after all, dear).
Πριν





Μετά



22 άντρες για 10 ώρες καθημερινά θα έχουν μεταμορφώσει την περιοχή, η οποία στις 21 Ιουλίου θα υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα.
Πριν



Μετά



Πλαστικές επιγραφές, κεραίες και δορυφορικά πιάτα έχουν εξαφανιστεί και η περιοχή μοιάζει σαν να πέρασε από πάνω της το πινέλο ενός ζωγράφου.

Πηγή:cosmo.gr



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: