Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Κάμερα "τσάκωσε" πολιτικό που έκανε άγριο σεξ σε δάσος



Διαβάστε τους λόγους που θα αποζημιωθεί Αυστριακός πολιτικός ο οποίος πιάστηκε να ερωτοτροπεί με την φίλη του σε δάσος.


Δικαιώθηκε. Έκανε έρωτα στη φύση και μια φωτογραφική κάμερα τον φωτογράφιζε. Αποτέλεσμα να τον πληρώσουν γιατί παραβιάστηκε η ιδιωτική του ζωή!
Τουλάχιστον δέκα έξι χιλιάδες λίρες αναμένεται να πάρει ως αποζημίωση ένας Αυστριακός πολιτικός ο οποίος έκανε έρωτα στο δάσος της περιοχής Carinthia στην Αυστρία.
Ο φυσιολάτρης πολιτικός, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα, πιάστηκε να κάνει σεξ από φωτογραφική μηχανή που είχε κατέγραφε την άγρια ζωή των δασών στα Αυστριακά όρη.
Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες η κρυμμένη φωτογραφική μηχανή παραβιάζει τον νόμο που περιορίζει την χρήση καμερών παρακολούθησης.
Ο Hans Zeger, πρόεδρος της Argen Daten, μιας ΜΚΟ που ειδικεύεται στην προστασία των δεδομένων, ανέφερε στην Daily Telegraph ότι για την τοποθέτηση κάμερας απαιτείται επίσημη άδεια.
"Τουλάχιστον θα έπρεπε να υπάρχει σήμανση με πινακίδες, ώστε οι επισκέπτες να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά τους".
Από τη πλευρά της εκπρόσωπος της Carinthia Hunting Society ανέφερε "Εμείς ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τις κάμερες μέχρι τώρα." και πρόσθεσε ότι "οι κάμερες χρησιμοποιούνται για να καταγράφουν τα σχέδια σίτισης των ζώων."



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: