Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για τα καλλιστεία



Ο Ιούνιος ήταν παραδοσιακά στη χώρα μας ο μήνας των καλλιστείων για την ανάδειξη των Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς, με τη βραδιά να καλύπτεται τηλεοπτικά από τον ANT1.


Όλα αυτά βέβαια προ οικονομικής κρίσης, αφού τα καλλιστεία έχουν να υπάρξουν ως τηλεοπτικό γεγονός από το 2010. Και βέβαια, ο φετινός Ιούνιος μόνο μήνας καλλιστείων δεν θα μπορούσε να είναι, με την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση σε πρώτο πλάνο.

Ωστόσο, οι διοργανωτές παλεύουν την τηλεοπτική αναζωογόνηση του θεσμού των καλλιστείων μετά τις εκλογές και συγκριμένα τον Οκτώβριο.

Ο Βασίλης Πρεβελάκης, διοργανωτής των πανελλήνιων καλλιστείων και αντιπρόσωπος στους διεθνείς διαγωνισμούς Μις Υφήλιος και Μις Κόσμος, μοιράστηκε την… “αγωνία” του για τη φετινή διοργάνωση των καλλιστείων, στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε συζητήσεις με τον Ant1, οι οποίες ελπίζει να οδηγήσουν σε κάποια οριστική απόφαση σε διάστημα 2 εβδομάδων μετά τις εκλογές.

Πάντως, ο ίδιος οργανώνει προκριματικά σε όλη την Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα, με την ελπίδα ότι ο τελικός θα λάβει χώρα τον Οκτώβριο.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: