Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ιοντοφόρηση: Νέα μέθοδος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας



Αν θέλετε να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα, υπάρχει η μη επεμβατική μέθοδος που θεωρείται αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και είναι η ιοντοφόρηση.
Σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκειται για εισαγωγή ιόντων στο δέρμα με τη βοήθεια ηλεκτρικού ρεύματος. Για την εφαρμογή της είναι απαραίτητη η ύπαρξη πηγής γαλβανικού ρεύματος, δηλαδή μονομερούς φοράς και ρυθμιζόμενης έντασης.

Υπάρχουν ορισμένα προϊόντα με πολύ καλά αποτελέσματα εναντίον της κυτταρίτιδας, τα οποία δεν είναι ούτε χάπια ούτε ενέσεις, αλλά εισχωρούν μέσα στις κυτταριτιδικές πλάκες διά του δέρματος. Το δέρμα όμως δεν έχει τη δυνατότητα απορρόφησης που χρειάζεται για να εισχωρήσει η κατάλληλη ποσότητα προϊόντος που θα διαρκέσει για να δώσει ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα στην εν λόγω θεραπεία. Γι’ αυτό το σκοπό, η τεχνολογία της αισθητικής προσφέρει πλέον μηχανήματα τα οποία διαθέτουν μια γεννήτρια γαλβανικού ρεύματος που έχει συνδεδεμένα ηλεκτρόδια με θετικό και αρνητικό πόλο και έτσι προωθούν το ιονισμένο προϊόν, αλλάζοντας την πυκνότητα των ιόντων στο κυτταρικό πεδίο.

Και στις δύο περιπτώσεις, προϋπόθεση για να υπάρξουν ασφαλή αποτελέσματα, χωρίς αντενδείξεις είναι τα προϊόντα που θα εισαχθούν στο δέρμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να έχουν ελεγχθεί και συστηθεί από γιατρό. Επιπλέον, θα πρέπει να διαπιστωθεί ότι η γυναίκα που θα υποστεί τη θεραπεία δεν είναι αλλεργική σε κάποια από τις ουσίες που θα επιλεγούν.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: