Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Δεν νιώθω σίγουρη για το σώμα μου. Τι παρεό να επιλέξω;


Ήρθε η ώρα να βγεις στην παραλία και όπως όλα τα φυσιολογικά κορίτσια - παγκοσμίως μπορώ να σου πω - νιώθεις τις ανασφάλειες με το σώμα και την εμφάνιση σου.


Αφού λοιπόν επιλέξεις το σωστό μαγιό για το σώμα σου ήρθε η ώρα να σκεφτείς και το σωστό look για την πλαζ. Καταρχάς στην παραλία η τάση μίμηση, δηλαδή, το είδα να το φοράει κάποια άλλη το θέλω κι εγώ δεν είναι η πιο επιτυχής αφού από σώμα σε σώμα πολλά πράγματα αλλάζουν.

Επέλεξε λοιπόν αυτό που θα σε κολακέψει καλύτερα μακριά καφτάνια με σκισίματα στο πλάι που καλύπτουν τα γόνατα αν τα πόδια σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο και σου προτείνω να έχουν σκισίματα στο πλάι ώστε να αποφύγεις το στιλ του σεϊχη που μόνο πόντους προσθέτει. Επέλεξε κοντά σορτς και loose top αν τα πόδια σου είναι το δυνατό σου σημείο ενώ φορέματα από μακό ή σε στιλ μπουρνούζι αν έχεις περιττά κιλάκια στην κοιλίτσα.

Ότι κι αν επιλέξεις να θυμάσαι πως καμία δεν είναι τελεία κι όπως εσύ ανησυχείς για τις δικές σου ατέλειες έτσι όλες οι γυναίκες αναησυχούν για τις δικές τους.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: